Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Σινάια-Μπράν-Μπρασόβ Βελίκο Τάρνοβο

4 Ημέρες

Τιμή 195.00€
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Κωδικός: 4 Ημέρες

Βουκουρέστι-Σινάια-Μπράν-Μπρασόβ Βελίκο Τάρνοβο

6 – 9 Απριλίου 2018

4 Ημέρες                                            

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα Μ.Παρασκευή 06-04-2018  Καβάλα – Βουκουρέστι.720km. Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 04:00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Προσκύνημα σε Επιτάφιο στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου & Ευαγγελισμού.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μ.Σάββατο 07-04-2018 Σινάϊα (Καρπάθια)- Mπραν-Μπρασόβ.374km. Πρωινό και αναχώρηση στις 07:15 για  τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Στη συνέχεια και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φθάνουμε στο Μπράν, γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα ο οποίος χτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε για το στολίδι της Ρουμανίας το ΜΠΡΑΣΟΒ, με σύντομη ξενάγηση όπου θα δούμε την παλαιά πόλη και την Μαύρη Εκκλησία γοτθικού ρυθμού. Επίσης θα ανάψουμε ένα κεράκι στην Ελληνική Εκκλησία, την Αγία ΤΡΙΑΔΑ που ανεγέρθη από ομογενείς Έλληνες της περιοχής. Αναχώρηση. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ Δείπνο. Το βράδυ Ανάσταση σε εκκλησία της περιοχής. Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 08-04-2018  Βουκουρέστι. Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα  δούμε την Αψίδα του Θριάμβου,  το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Γεύμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο φαγητό με κρασί απεριόριστο, φολκλορικά, παραδοσιακές μουσικές(έξτρα+25€)  Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Δευτέρα 09-04-2018 Βουκουρέστι - Καβάλα.720km. Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε - Βελίκο Τάρνοβο  (Περιήγηση πόλεως) – Στάρα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.                                                           

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 195€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 250€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOTEL  RIN GRAND 4*(πισίνα, σπα) στο  Βουκουρέστι. * Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ. * Δύο(2)δείπνα  σε μπουφέ+ Ένα(1)γεύμα. * Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

 

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

  ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
  Tιμή: 469.00 €

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ
  Tιμή: 599.00 €
   

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ
  Tιμή: 419.00 €

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  Tιμή: 680.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ
  Tιμή: 279.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
  Tιμή: 299.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  Tιμή: 275.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  Tιμή: 195.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
  Tιμή: 195.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ
  Tιμή: 105.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB