Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Φιλιππούπολη, Σόφια & χιονοδρομικό Μπόροβετς

από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 165.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

23-26 Δεκεμβρίου 2018

1η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018.(480km)
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 04:30. Διέλευση από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Χασκόβου άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mall για αγορές και γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια & ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018.(320km)
Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια. Άφιξη και περιήγηση στην «πόλη της Νιότης». Εδώ θα δούμε την περίφημη εκκλησία Αλεξάνδρου Νέφσκι, το κτίριο της Βουλγαρικής Βουλής, τη Μητρόπολη, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας τα ερείπια της αρχαίας Σέρδικας, το Ιμαρέτ κλπ. Χρόνος για καφέ & Φαγητό ατομικά στο μεγάλο Mall της πρωτεύουσας. Επιστροφή στη Φιλιππούπολη. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση

3η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25.12.2018.(240km)ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν στις 09:00 για το Μπόροβετς. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο προαιρετικά Ρεβεγιόν με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό (έξτρα 15€) ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018.(480km)
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στις 10:00 στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγ.Κων.νου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι για αγορές στον πεζόδρομο ή στο νέο Mall. Γεύμα ατομικά (προτείνουμε την αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 165 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 205€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:125 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.

Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται.

Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV 5*.

Τρία προγεύματα σε μπουφέ και 2 δείπνα σε μενού.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Εισόδους μουσείων. *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό(έξτρα 15€). * Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη

  Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη
  Tιμή: 250.00 €

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς
  Tιμή: 125.00 €
   

  Φιλιππούπολη, Σόφια & χιονοδρομικό Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη, Σόφια & χιονοδρομικό Μπόροβετς
  Tιμή: 165.00 €

  Χριστούγεννα στη Ρουμανία

  Χριστούγεννα στη Ρουμανία
  Tιμή: 189.00 €
   

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!
  Tιμή: 479.00 €

  Χριστούγεννα στο Βελιγράδι!

  Χριστούγεννα στο Βελιγράδι!
  Tιμή: 205.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB