Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Βελιγράδι από Καβάλα

Σρέμσκι Καρλόβιτσι, Πετροβαραντίν, Νόβι Σαντ, Νις

4 ημέρες

Τιμή 210.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

8 - 11 Μαρτίου 2019

1η μέρα 08.03.2019.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 785ΚΜ:

Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο νωρίς το πρωί στις 04:30. Διέλευση από Θεσσαλονίκη και στάσεις καθοδόν για ξεκούραση, καφέ & φαγητό ατομικά. Διέλευση από σύνορα Ευζώνων, είσοδος στα Σκόπια και μετά στη Σερβία. Άφιξη το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθεροι για ξεκούραση. Δείπνο, ελεύθεροι για βραδινό περίπατο και μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. 09.03.2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 200ΚΜ:

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Σρέμσκι Καρλόβιτσι, μια πανέμορφη γραφική πόλη όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στο κέντρο της. Μετά θα πάμε να δούμε το κάστρο Petrovaradin και στη συνέχεια την πόλη του Νόβισαντ , την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Στην ξενάγηση θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης και βεβαίως το μοναδικό κάστρο αυτής από μια άλλη οπτική γωνία. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο μεγάλο εμπορικό κέντρο USCE’ στο νέο Βελιγράδι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. 10.03.2019 ΚΥΡΙΑΚΗ 60ΚΜ:

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στις 08:30 στο Βελιγράδι, το οποίο είναι μια πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο και φυσικά τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό, το Ναό του Αγίου Σάββα, τον οποίο και θα επισκεφτούμε. Επίσκεψη στο μουσείο Τίτο και μετά περιήγηση στην ακρόπολη, όπου και το ονομαστό κάστρο Καλεμεγκντάν. Εδώ θα δούμε από ψηλά το κάστρο Νεμπόϊα, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, γεύμα στο ξενοδοχείο & ξεκούραση. Το βράδυ έξοδος στον πεζόδρομο Κνιάζ Μιχαήλοβα ή στον πεζόδρομο της Σκαντάρλια. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

4η μέρα. 11.03.2019 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 785ΚΜ:

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Πρώτη στάση το Νις, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Η γενέτειρα πόλη του Αυτοκράτορα Μεγάλου Κωνσταντίνου και του Ιουστίνου του Α. Βόλτα στον πεζόδρομο και το κάστρο. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στην πόλη μας από την ίδια διαδρομή, με ανάλογες στάσεις αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 210€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 285€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOPERNIKUS HOTEL PRAG 4*
3 προγεύματα σε μπουφέ και 3 δείπνα.
Τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό στο Βελιγράδι.
Αρχηγό - συνοδό του γραφείου.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)
ΦΠΑ & Δημοτικό φόρο Βελιγραδίου .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Βελιγράδι από Καβάλα

  Βελιγράδι από Καβάλα
  Tιμή: 210.00 €

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι
  Tιμή: 329.00 €
   

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα
  Tιμή: 175.00 €

  Ρουμανία από Καβάλα

  Ρουμανία από Καβάλα
  Tιμή: 179.00 €
   

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς
  Tιμή: 120.00 €

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς
  Tιμή: 160.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB