Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 175.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

8 – 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

1η μέρα. Καβάλα – Κωνσταντινούπολη :
Συγκέντρωση στον κήπο της Δημαρχίας και αναχώρηση στις 07:00. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Ραιδεστού, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε ταβέρνα στην Πλάκα της Πόλης το γνωστό Κούμ Καπί. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Κωνσταντινούπολη :
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση της Πόλης. Αρχίζουμε με την Μονή της Χώρας με τα θαυμάσια ψηφιδωτά του 14ου αιώνα. Συνεχίζουμε με τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, σημερινή πλατεία Σουλταν Αχμέτ, με την στήλη των Όφεων, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο του 1471 π.Χ., και την Γερμανική Κρήνη δώρο του Γουλιέλμου το 1898. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και η παλιά Βασιλική δεξαμενή του Βυζαντίου το Γιερεμπατάν. Τέλος επίσκεψη στο σύμβολο του Βυζαντίου, τη θρυλική Αγία Σοφία. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο, για να θαυμάσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά, τα πιο όμορφα ίσως του κόσμου. Τα στενά αυτά που χωρίζουν το Ευρωπαϊκό τμήμα της Τουρκίας από το Ασιατικό της, συνδέοντας την Προποντίδα με τον Εύξεινο Πόντο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη σκεπαστή αγορά της Πόλης με τα 4000 μαγαζιά, το φημισμένο Καπαλί Τσαρσί,και την Αιγυπτιακή αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ βόλτα στην παλιά ελληνική συνοικία του Πέραν και στη σύγχρονη πόλη Beyoglou. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Κωνσταντινούπολη :
Πρόγευμα και επίσκεψη στην μονή της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) , όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Επίσκεψη στο γηροκομείο - νοσοκομείο του Μπαλουκλί. Στην συνέχεια παίρνουμε το πλοίο για τα Πριγκηπόνησσα. Επίσκεψη – ξενάγηση στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με χορό της κοιλιάς, φολκλορικό πρόγραμμα κ.α. Διαν/ση.

4η μέρα. Κωνσταντινούπολη – Καβάλα :
Πρόγευμα. Επίσκεψη στην Μονή των Βλαχερνών και την Μεγάλη του Γένους Σχολή. Εκκλησιασμός στο Πατριαρχείο στον ναό του Αγ. Γεωργίου. Αποχαιρετισμός της Πόλης της καρδιάς μας και μέσω Ραιδεστού φθάνουμε στα σύνορα. Αφού ολοκληρωθούν οι διατυπώσεις, άφιξη στη πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 175 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : + 75 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
Μεταφορά με υπερυψωμένο - κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
Διαμονή (3 διαν/σεις) σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή Ταξίμ, σε δίκλινα δωμάτια.
Προγεύματα σε πλούσιο μπουφέ.
Περιηγήσεις - ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Τα εισιτήρια για την Χάλκη
Αρχηγό του γραφείου – συνοδό.
Ελληνόφωνο Ξεναγό.
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
Εισόδους σε μουσεία, γεύματα, διασκεδάσεις, την κρουαζιέρα στον Βόσπορο και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Βελιγράδι από Καβάλα

  Βελιγράδι από Καβάλα
  Tιμή: 210.00 €

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι
  Tιμή: 329.00 €
   

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα
  Tιμή: 175.00 €

  Ρουμανία από Καβάλα

  Ρουμανία από Καβάλα
  Tιμή: 179.00 €
   

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς
  Tιμή: 120.00 €

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς
  Tιμή: 160.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB