Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς

4 ημέρες

Τιμή 160.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

8 - 11 Μαρτίου 2019

1η Μέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.03.2019 ΚΑΒΑΛΑ–ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Διέλευση συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Περιφερειακώς από Χάσκοβο άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mall για αγορές και γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου GRAND HOTEL PLOVDIV 5* που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Έβρου. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο που ξεκινάει από τη σκεπαστή γέφυρα δίπλα στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, πισίνα θερμαινόμενη & σάουνα. Το βράδυ δείπνο στις 20:00. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 09.03.2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή στη ΣΟΦΙΑ. Απέχει 140 χλμ. από την ΦΙΛ/ΠΟΛΗ. Θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της ΕΥΡΩΠΗΣ με σπάνιες συλλογές πουλιών, ζώων και μετάλλων. Επίσης θα επισκεφθούμε τον ΝΑΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΕΦΣΚΙ, τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, και τα ερείπια της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΕΡΔΙΚΑΣ κ.α. Ελεύθερος χρόνος σε ένα από τα πολυκαταστήματα της Σόφιας για φαγητό ατομικά, καφέ και ψώνια. Επιστροφή στη Φιλιππούπολη. Το βράδυ δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10.03.2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα αναχωρήσουμε στις 09:30 για να επισκεφθούμε το διεθνές τουριστικό χειμερινό θέρετρο, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, που βρίσκεται σε μια καταπληκτική τοποθεσία με αιωνόβια έλατα, σε υψηλές κορυφές με πυκνό χιόνι και πίστες για ΣΚΙ. Απέχει 90 χλμ. από την ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ και βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους ΡΙΛΑ. Η ανάβαση με το ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ θα σας συναρπάσει. Το απόγευμα επιστροφή στην Φιλιππούπολη. Ξεκούραση. Αποκριάτικο προαιρετικό ρεβεγιόν εντός του ξενοδοχείου με πλούσιο φαγητό. Φολκλορικά προγράμματα, ζωντανή Ελληνική μουσική και κρασί εντός (1/2 φιάλης) Τιμή 15€. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-03-2019
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 10:00 για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε: Το λόφο της Ευμολπιάδος, το σπίτι μουσείο Κοεμτζόγλου, το ναό Αγίου Κων/νου & Ελένης. Επίσης το Φαρμακείο, το σπίτι Μαυρίδη (Λαμαρτίνος), το θέατρο Μάρκου Αυρηλίου, το Ιμαρέτ τζαμί & το στάδιο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 160 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 200€
ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 115 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.
*Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται.
*Τρείς διαν/ρεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV 5*.
*τρία προγεύματα σε μπουφέ και δύο δείπνα (Παρασκευή & Σάββατο σε μενού).
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)
*Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Ότι δεν αναφέρεται ρητά. * Εισόδους μουσείων. *Το Αποκριάτικο Ρεβεγιόν(ως αναφέρεται) σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ξενοδοχείο μας(έξτρα 15€,παιδί 10€).

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Βελιγράδι από Καβάλα

  Βελιγράδι από Καβάλα
  Tιμή: 210.00 €

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι

  Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι
  Tιμή: 329.00 €
   

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα

  Κωνσταντινούπολη - Πριγκηπόνησα
  Tιμή: 175.00 €

  Ρουμανία από Καβάλα

  Ρουμανία από Καβάλα
  Tιμή: 179.00 €
   

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς
  Tιμή: 120.00 €

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς

  Φιλιππούπολη, Σόφια & Μπόροβετς
  Tιμή: 160.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB