Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Λευκάδα

Πάργα,Σύβοτα

3 ημέρες

Τιμή 115.00€

Κωδικός: 3 ημέρες

1η Ημέρα: Καβάλα – Άρτα – Λευκάδα

Αναχώρηση από το δημοτικό κήπο στις 05:30. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Βασιλική, Λευκάδος όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Επόμενη στάση για γεύμα στα Σύβοτα Λευκάδας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος για μία περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Λευκάδα – Νυδρί (κρουαζιέρα) Πριγκηπόνησα – Ιθάκη – Κεφαλονιά

Πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στην σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και το Κιόνι της Ιθάκης. Επιστροφή στο Νυδρί. Κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και βόλτα στην πόλη της Λευκάδας.

3η Ημέρα: Λευκάδα – Πάργα – Σύβοτα – Καβάλα

Πρόγευμα. Ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος Σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο για τη φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε εξ’ ιδίων ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

Τέλος Εκδρομής

Τιμή συμμετοχής:

Hotel Syunshine Inn 3* Λυγιά – Λευκάδος: 115€

Τιμή μονόκλινου: 150€

 Περιλαμβάνει:

*Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου. *Τις 2 διανυκτερεύσεις. * Πρωινό. * Τις ξεναγήσεις  περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. * Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει:

*Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.  *Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Fly & Drive

  Fly & Drive

  Fly & Drive

  Fly & Drive
   

  Καλαμπάκα

  Καλαμπάκα
  Tιμή: 60.00 €

  Λευκάδα

  Λευκάδα
  Tιμή: 115.00 €
   

  Ναύπακτος

  Ναύπακτος
  Tιμή: 150.00 €
 • Εύβοια

  Εύβοια
  Tιμή: 119.00 €

  Τήνος

  Τήνος
  Tιμή: 175.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB