Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Πάσχα στην Κέρκυρα

από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 220.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

26 – 29 Απριλίου 2019

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2019
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 07:30 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων(στάσεις για καφέ & φαγητό ατομικά) Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για την Λευκίμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Νηστίσιμο Δείπνο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο στη Μητρόπολη της Κέρκυρας και την πορεία του με τη συνοδεία αρκετών φιλαρμονικών της πόλης. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2019: ΚΕΡΚΥΡΑ
Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σε έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολούθηση τη λειτουργία της Ανάστασης στην εκκλησία του χωριού και με τις αναμμένες λαμπάδες θα πάμε στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28.04.2019: ΚΕΡΚΥΡΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) – ΑΧΙΛΛΕΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα και ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα ακολουθεί μια ακόμη βόλτα στην μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης(Σπιανάδα) όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε περπατώντας τα περίφημα καντούνια της Κέρκυρας και την όμορφη παραλία της. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2019
Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα, Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσου Μετσόβου ( στάση για γεύμα ), Γρεβενών ( στάση για καφέ ). Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 220€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 90€, 1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12: 125€ & 2ο ΠΑΙΔΙ: 165€ (στο δωμάτιο των γονέων)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν.
Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα.
Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALBATROS 3*.
Ημιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα την ημέρα εκ των οποίων το νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα με παραδοσιακά συγκροτήματα).
Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Γύρος Πελοποννήσου από Καβάλα

  Γύρος Πελοποννήσου από Καβάλα
  Tιμή: 259.00 €

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα
  Tιμή: 580.00 €
   

  Ναύπλιο, Τολό, Ύδρα, Σπέτσες

  Ναύπλιο, Τολό, Ύδρα, Σπέτσες
  Tιμή: 189.00 €

  Πάσχα στη Ζάκυνθο

  Πάσχα στη Ζάκυνθο
  Tιμή: 219.00 €
   

  Πάσχα στη Λευκάδα

  Πάσχα στη Λευκάδα
  Tιμή: 189.00 €

  Πάσχα στη Χαλκιδική

  Πάσχα στη Χαλκιδική
  Tιμή: 150.00 €
   

  Πάσχα στη Χαλκιδική!

  Πάσχα στη Χαλκιδική!
  Tιμή: 175.00 €

  Πάσχα στην Κέρκυρα

  Πάσχα στην Κέρκυρα
  Tιμή: 220.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB