Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Πάσχα στη Χαλκιδική!

από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 175.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

26 – 29 Απριλίου 2019

1η Μέρα Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2019.
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 09:30. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στα αρχαία Στάγειρα, όπου και ο τάφος μνημείο του Αριστοτέλη. Γεύμα ατομικά στην Ολυμπιάδα ή στον Άγιο Πρόδρομο. Διέλευση στη συνέχεια δια μέσω της πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρου & άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Νηστίσιμο δείπνο. Παρακολούθηση περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου(1850) στην Κασσάνδρεια. Επιστροφή. Διαν/ση.

2η Μέρα. Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2019.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να διέλθουμε από το Πευκοχώρι, τη Χανιώτη, το Πολύχρονο και την Κρυοπηγή. Θα συνεχίσουμε και θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στα αγίασμα του Αποστόλου Παύλου στη Νέα Φώκαια. Θα δούμε τον πανέμορφο ισθμό της αρχαίας & νέας Ποτίδαιας και θα καταλήξουμε στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό, όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας & ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για την Άφυτο, όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με πυροτεχνήματα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28.04.2019. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφου χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική του σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως τα Νέα Μουδανιά για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2019.
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:00 για το σπήλαιο Πετραλώνων & το μουσείο για επίσκεψη. Εδώ ο Δόκτωρ Άρης Πουλιανός με τις έρευνές του ανακάλυψε ίσως τον παλιότερο κάτοικο της Ευρώπης το περίφημο Αρχάνθρωπο! Συνεχίζουμε από εκεί για τον τάφο Αγίου Παισίου για προσκύνημα. Στάση για το μεσημέρι στο πασίγνωστο Εμπορικό COSMOS. Γεύμα ατομικά εδώ. Ακολούθως επιστροφή μέσω Εγνατίας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας. Καλή ξεκούραση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 175€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 70€, 1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12: 85€ & 2ο ΠΑΙΔΙ: 150€ (στο δωμάτιο των γονέων)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο SIMANTRO HOTEL 5*
3 πρωινά τύπου αμερικάνικου μπουφέ.
3 φαγητά στα οποία συμπεριλαμβάνεται: Νηστίσιμο δείπνο Μεγάλης Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά. Πασχαλινός μπουφές με οβελία & κοκορέτσι.
Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και χορευτικό.
Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων - Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Γύρος Πελοποννήσου από Καβάλα

  Γύρος Πελοποννήσου από Καβάλα
  Tιμή: 259.00 €

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα
  Tιμή: 580.00 €
   

  Ναύπλιο, Τολό, Ύδρα, Σπέτσες

  Ναύπλιο, Τολό, Ύδρα, Σπέτσες
  Tιμή: 189.00 €

  Πάσχα στη Ζάκυνθο

  Πάσχα στη Ζάκυνθο
  Tιμή: 219.00 €
   

  Πάσχα στη Λευκάδα

  Πάσχα στη Λευκάδα
  Tιμή: 189.00 €

  Πάσχα στη Χαλκιδική

  Πάσχα στη Χαλκιδική
  Tιμή: 150.00 €
   

  Πάσχα στη Χαλκιδική!

  Πάσχα στη Χαλκιδική!
  Tιμή: 175.00 €

  Πάσχα στην Κέρκυρα

  Πάσχα στην Κέρκυρα
  Tιμή: 220.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB