Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Πάσχα στη Σμύρνη, από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 185.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

Σμύρνη, Αϊβαλί, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Κιρκιντζέ, Φώκαια

26-29 Απριλίου 2019

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2019.
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 03:50. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσου Κεσάνης άφιξη στο Εσέαμπατ (Μάδυτος). Διάπλους Ελλησπόντου. Αποβίβαση στο Τσανάκαλε, συνεχίζουμε μέσου Αδραμυτίου για το Αϊβαλί, όπου και περιήγηση στο μεγάλο Μοσχονήσι με επίσκεψη στην εκκλησία των Ταξιαρχών(νυν μουσείο). Μεσημεριανό φαγητό ατομικά μέσα στην πόλη του Αιβαλί. Συνεχίζουμε για τη Σμύρνη. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Ελεύθεροι για μια βόλτα στην υπέροχη παραλία Κορδόνι. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2019.
Πρωινό και αναχώρηση στις 8:30. για την πανέμορφη πόλη της Σμύρνης. Θα αρχίσουμε την περιήγησή μας με επίσκεψη στην ακρόπολη «Καντιφέ καλέ» ή βελούδινο κάστρο). Από εδώ θα ξεναγηθούμε πανοραμικά. Ακολούθως μετά από μια μικρή βόλτα ως τη συνοικία «Ασανσέρ», θα καταλήξουμε στην αγορά της πόλης στην παλιά Τούρκικη συνοικία. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τι θα πει «αγορά της Ανατολής». Ελεύθερος χρόνος για αγορές.
Το βράδυ μετά το δείπνο μας θα αναχωρήσουμε για Ανάσταση στην εκκλησία του Αγίου Βουκόλου(πολιούχος Άγιος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 28.04.2019.
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση στις 8:30 για να επισκεφτούμε το ιστορικό και παραδοσιακό Ελληνικό χωριό Κιρκιντζέ για ένα καφέ. Θα επισκεφτούμε το Ναό του Αγίου Ιωάννη στο λόφο Αγιασουλούκ, από όπου θα κατατοπιστούμε ιστορικά γύρω από την αρχαία Έφεσο, τη σημαντικότερη πόλη της Μικράς Ασίας, με το ναό της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου). Περιήγηση στο σπίτι της Παναγίας και στη συνέχεια τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε για ψώνια και φαγητό στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2019.
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Μετάβαση με καραβάκι στο πανέμορφο Κορδελιό. Από εκεί θα μας παραλάβει το πούλμαν για την πανέμορφη Φώκαια, όπου και γεύμα ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε για το Τσανάκκαλε. Διάπλους Ελλησπόντου και αναχώρηση για σύνορα. Διέλευση των Ελληνοτουρκικών συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 185€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 250€, ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 135 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.
Περιηγήσεις & ξεναγήσεις που αναφέρονται.
Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου για πούλμαν και επιβάτες.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SC INN HOTEL 4*(κεντρικό)στη Σμύρνη.
Ημιδιατροφή(πρωινό & δείπνο).
Έμπειρο συνοδό του γραφείου.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life και ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, Έξτρα φιλοδωρήματα, Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Καλλίπολη, Μαδυτός, Τσανάκαλε, Τροία

  Καλλίπολη, Μαδυτός, Τσανάκαλε, Τροία
  Tιμή: 90.00 €

  Πάσχα στη Σμύρνη, από Καβάλα

  Πάσχα στη Σμύρνη, από Καβάλα
  Tιμή: 185.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB