Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Βελιγράδι από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 199.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

14 – 17 Ιουνίου 2019

1η μέρα 14.06.2019.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο νωρίς το πρωί στις 04:30. Στάσεις καθοδόν για ξεκούραση, καφέ & φαγητό ατομικά. Διέλευση από σύνορα Προμαχώνα και μέσω Σόφιας είσοδος στη Σερβία με στάση στα αφορολόγητα. Άφιξη το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθεροι για ξεκούραση. Δείπνο, ελεύθεροι για βραδινό περίπατο και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 15.06.2019.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στο Βελιγράδι, το οποίο είναι μια πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα ξεκινήσουμε από το μαυσωλείο του Τίτο και στη συνέχεια θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι. Το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο και φυσικά τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό, το Ναό του Αγίου Σάββα. Επίσης, θα δούμε το κάστρο Νεμπόϊα από ψηλά, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του που στη συνέχεια στραγγάλισαν. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην περίφημη KNIAZ MICHAILOVA. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

3η μέρα 16.06.2019. ΚΥΡΙΑΚΗ:
Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ. Σε απόσταση περίπου 90 χμ. και διασχίζοντας τον ποταμό Σάββα, φτάνουμε πρώτα στο ιστορικό Σρέμσκι Καρλόβτσι (Sremski Karlovci) φημισμένο για την περίφημη συνθήκη και τα κρασιά της. Ακολούθως διασχίζοντας τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα άφιξη στην πανέμορφη πόλη και πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα το Νόβισαντ. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κάστρο Πέτροβαραντίν και την αγορά της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Στην πανοραμική μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης και βεβαίως το μοναδικό κάστρο αυτής. Η κρουαζιέρα θα καταλήξει στο νέο Βελιγράδι. Το βράδυ μετά το δείπνο, έξοδος στον πεζόδρομο KNIAZ MICHAILOVA ή στον πεζόδρομο της Σκαντάρλια. Διανυκτέρευση.

4η μέρα 17.06.2019. ΔΕΥΤΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Μετά τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή , άφιξη στη γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Βόλτα στον πεζόδρομο και το κάστρο. Γεύμα ατομικά και επιστροφή από εκεί στις 12:30 στην πόλη μας από την ίδια διαδρομή αργά το βράδυ.

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 289€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν υπερυψωμένο.
(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* ROOMS 88
(3) προγεύματα σε μπουφέ, (3) δείπνα.
Τοπικός Ελληνόφωνους ξεναγός στο Βελιγράδι.
Αρχηγός του γραφείου συνοδός.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης με την Generally Life.
ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
– Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
– Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία - Μαύρη Θάλασσα

  Ανατολική Ρωμυλία - Μαύρη Θάλασσα
  Tιμή: 155.00 €

  Βελιγράδι από Καβάλα

  Βελιγράδι από Καβάλα
  Tιμή: 199.00 €
   

  Μεσημβρία, Σωζόπολη, Αγχίαλος & Βάρνα

  Μεσημβρία, Σωζόπολη, Αγχίαλος & Βάρνα
  Tιμή: 120.00 €

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 260.00 €
   

  Ρουμανία, από Καβάλα

  Ρουμανία, από Καβάλα
  Tιμή: 195.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB