Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Πάρος, Νάξος, Σύρος, Αντίπαρος

5 ημέρες

Τιμή 290.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

7 – 11 Ιουνίου 2019

1η μέρα Παρασκευή 07.06.19. ΚΑΒΑΛΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 07:30 για Πειραιά δια μέσου Τεμπών, Λάρισας (στάσεις καθοδόν για καφέ) και Λαμίας (στάση για γεύμα). Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Πάρο. Άφιξη, αποβίβαση και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, θα έχετε το χρόνο σας για να περπατήσετε στα πανέμορφα σοκάκια της πόλης, να δειπνήσετε ατομικά ή να πιείτε το ποτό σας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 08.06.19. ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ:
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της Νάξου. Αποβίβαση το λιμάνι και επιβίβαση σε πούλμαν για περιήγηση εντός του νησιού, όπου θα δούμε: Τη γραφική Απείραθο, γενέτειρα του Μανώλη Γλέζου, με τους γλωσσικούς ιδιωματισμούς και τη γραβιέρα Νάξου. Τον ημιτελή κούρο των Μελάνων. Την πασίγνωστη Πορτάρα από τον ημιτελή ναό του Απόλλωνα της αρχαιότητας. Το κάστρο του Μάρκο Σανούδο κ.α. Μπάνιο και γεύμα ατομικά σε μια από τις πεντακάθαρες παραλίες. Το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα για ψώνια στην αγορά της Νάξου, επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή 09.06.19. ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ(70κμ):
Πρόγευμα και περιήγηση στην Παροικία με τα πολλά αξιοθέατα, την εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής (τρίκλιτη βασιλική με τρούλο), το βυζαντινό μουσείο και το αρχαιολογικό. Αναχώρηση για το μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και μετάβαση στο Πίσω Λιβάδι όπου θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Χρόνος ελεύθερος στην Πρωτεύουσα του νησιού. Το απόγευμα βόλτα στην Αντίπαρο. Επιστροφή. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα 10.06.19. ΠΑΡΟΣ-ΣΥΡΟΣ-ΠΑΡΟΣ :
Πρόγευμα και απόπλους για τη Σύρο(το νησί του Βαμβακάρη). Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους, άφιξη στη Σύρο. Ξενάγηση στην Ερμούπολη. Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, την συνοικία ¨Βαπόρια¨ με τα νεοκλασικά μέγαρα και την ¨μικρή Βενετία¨, το μνημείο του ¨άταφου αγωνιστή¨, προαιρετική επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο, το πρώτο γυμνάσιο της νέας Ελλάδος, το μοναδικό Δημαρχείο στην μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη και τέλος μέσα από την αγορά θα φθάσουμε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του ELGRECO. Αμέσως μετά θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν για την Άνω Σύρο όπου θα επισκεφτούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, την ¨Πιάτσα¨ και αναχώρηση για το γύρο του νησιού ,στην διαδρομή θα δούμε όλο το νότιο τμήμα περνώντας από τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες Αζολιμνος, βάρη , μέγα γιαλό , Ποσειδωνία ή Ντελαγκράτσια , Φοίνικας , Γαλησσά , και Κίνι, στάση σε κάποιο από τα πιο πάνω χωριά για φαγητό σε παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Ερμούπολη. Ελεύθερος χρόνος για την τελευταία βόλτα μας. Το απόγευμα αποχαιρετούμε το νησί και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για τον απόπλου προς την Πάρο. Διαν/ση.

5η μέρα Τρίτη 11.06.19. ΠΑΡΟΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής δια μέσου Καμένων Βούρλων, Λαμίας (στάση για γεύμα), Τεμπών (στάση για καφέ). Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 290€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 360€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
Εισιτήρια Φ/Β Πειραιάς-Πάρος-Πειραιάς, Πάρος-Νάξος-Πάρος, Πάρος-Σύρος-Πάρος.
(4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AEGAION 3*superior με πρωινό σε μπουφέ.
Περιηγήσεις όπως αναφέρονται.
Ασφάλεια του γραφείου μας.
Συνοδό του γραφείου μας.
ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.
-Φόρο διανυκτέρευσης 1,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέο εκεί.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Κέρκυρα, από Καβάλα

  Κέρκυρα, από Καβάλα
  Tιμή: 175.00 €

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα
  Tιμή: 580.00 €
   

  Λήμνος από Καβάλα

  Λήμνος από Καβάλα
  Tιμή: 155.00 €

  Λουτρά Ύπατης, Καρπενήσι, Προυσός & λίμνη Ταυρωπού

  Λουτρά Ύπατης, Καρπενήσι, Προυσός & λίμνη Ταυρωπού
  Tιμή: 125.00 €
   

  Πάρος, Νάξος, Σύρος, Αντίπαρος

  Πάρος, Νάξος, Σύρος, Αντίπαρος
  Tιμή: 290.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB