Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Μουσείο Βρέλλη-Άρτα-Πριγκιπονήσια-Συβότα-Γιάννενα

4 ημέρες

Από 209.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

1η  Ημέρα : ΚΑΒΑΛΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΤΑ - ΛΕΥΚΑ∆Α Μ. Παρασκευή.

Αναχώρηση από το δημοτικό κήπο στις 05:00, δια µέσου Εγνατίας οδού, και µε καθοδόν στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουµε για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτοµάστορα. Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆είπνο ξεκούραση και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. ∆ιανυκτέρευση.

 2η Ημέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ Μ. Σάββατο.

 Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο µας για την γνωριµία µε την ανατολική πλευρά του νησιού. Ακολουθώντας το δρόµο µε νότια κατεύθυνση, παράλληλα προς την ανατολική ακτή του νησιού, περνάµε από το δηµοφιλέστερο τουριστικό θέρετρο του νησιού, το Νυδρι, και συνεχίζουµε την υπέροχη διαδροµή µας ανάµεσα σε βουνό και θάλασσα περνώντας τα χωριά Βλυχό, Πόρο, Σύβοτα – τοποθεσίες ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Φτάνουµε στο κεφαλοχώρι του νότου τη Βασιλική, περιτυλιγµένη από καταπράσινες πλαγιές, δαντελωτές αµµουδιές και πεντακάθαρες θάλασσες. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Επιστρέφοντας και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα κάνουµε από το Νυδρί προαιρετική βόλτα µε βαποράκι στα Πριγκιποννήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουµε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, µας περιµένει το Αναστάσιµο δείπνο µε τη µαγειρίτσα. ∆ιαν/ση.

3η Ημέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α (∆ΥΤΙΚΗ) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Πρωινό. Σήµερα και λόγω της ηµέρας είναι απαραίτητη η επίσκεψη µας στην κυρά της Λευκάδας, την Παναγιά Φανερωµένη. Συνεχίζοντας και αφού περάσουµε το παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα, φτάνουµε στο Καλαµίτσι µε τη φηµισµένη παραλία «κάθισµα», όπου και θα απολάυσουµε τον καφέ µας έχοντας καταπληκτική θέα. Επόµενος σταθµός µας η Εξανθεια µε τα χρωµατιστά, παραδοσιακά σπίτια, κτισµένη αµφιθεατρικά σε πλαγιά. Επιστροφή για το Πασχαλινό γεύµα και γλέντι. Ξεκούραση, και το βραδάκι µια βόλτα στη Χώρα της Λευκαδας θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. ∆ιανυκτέρευση.

 4η Ημέρα: ΛΕΥΚΑ∆Α – ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όµορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα πανέµορφα Γιάννενα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη. Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφτείτε το νησάκι όπου βρίσκεται το µουσείο του Αλή Πασά. Αναχώρηση και µε στάσεις καθοδόν άφιξη στην Καβάλα.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

 • Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου.
 • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα .
 • Αρχηγό συνοδό του γραφείου.
 • ∆ιανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο σύµφωνα µε τον τιµοκατάλογο.
 • Ηµιδιατροφή (πρωινά σε µπουφέ και ένα γεύµα καθηµερινά εκ των οποίων το Αναστάσιµο ∆είπνο µε την µαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύµα).

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό
 • Εισόδους µουσείων, νυκτερινών κέντρων.
 • ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.
 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
  Tιμή: 249.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
  Tιμή: 379.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  Tιμή: 285.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  Tιμή: 230.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
  Tιμή: 215.00 €
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
  Tιμή: 209.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  Tιμή: 165.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB