Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Οχρίδα

Μπίτολα,Όσιος Ναούμ

3 ημέρες

Από 119.00€

Κωδικός: 3 ημέρες

1η μέρα: ΚΑΒΑΛΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ 

Αναχώρηση στις 05:30 από το δημοτικό κήπο και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ ,άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό μοναστηράκι. [ΜΠΙΤΟΛΑ].Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα .Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα  πιούμε το καφεδάκι μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο-διανυκτέρευση.

2η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ 

Πρόγευμα και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδιν, Πεστανι και Τρεπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής[εκκλησία των βράχων με  άγιασμα]. Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα για να δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης,θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διαν/ση.  

3η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα  μια υπέροχη κρουαζιέρα [προαιρετική] στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο μας παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.                    

Τιμή συμμετοχής :

AQUALINA 4* - 119€με πλήρη διατροφή

METROPOL / BELLEVUE 4*  -125€με πλήρη διατροφή

NOVARIVIERACITY 3*- 135€με πλήρη διατροφή

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου. *Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. *Πλήρη διατροφή. *Περιηγήσεις του προγράμματος. *Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου. *Ασφάλεια αστικής ευθύνης  *Επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

*Εισόδους αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές. *Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία

  Ανατολική Ρωμυλία
  Tιμή: 145.00 €

  Βάρνα

  Βάρνα
  Tιμή: 109.00 €
   

  Βάρνα & Κωνστάντζα

  Βάρνα & Κωνστάντζα
  Tιμή: 129.00 €

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €
   

  Μάλτα

  Μάλτα
  Tιμή: 419.00 €

  Οχρίδα

  Οχρίδα
  Tιμή: 119.00 €
   

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 170.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB