Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Σύρος, Τήνος, Καμένα Βούρλα από Καβάλα

6 ημέρες

Τιμή 320.00€

Κωδικός: 6 ημέρες

5 – 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1η – 2η μέρα Πέμπτη – Παρασκευή 05-06.09.19 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ :
Αναχώρηση από την πόλη μας το απόγευμα για Πειραιά, δια μέσου Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Σύρο. Άφιξη στην Σύρο και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε την Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Σάββατο 07.09.19 ΣΥΡΟΣ :
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καθολική συνοικία (Άνω Σύρος), την γειτονιά Βροντάδο και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα δούμε περίφημα νεοκλασικά κτίρια ξεχωριστής αρχιτεκτονικής και παλιά αρχοντικά με ολομάρμαρες προσόψεις. Θα θαυμάσουμε στο Ναό της Κοιμήσεως, την εικόνα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο), την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με το δημαρχείο και τον ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη, τους φοίνικες και το θέατρο (μικρογραφία της σκάλας του Μιλάνου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Κυριακή 08.09.19 ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ:
Πρόγευμα, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για την Τήνο. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη της Τήνου. Επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο, η κάρα της Αγίας και η έκθεση εργόχειρων. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό Βώλαξ, για να δούμε το λαογραφικό τους μουσείο και να πιούμε έναν καφέ στο όμορφο χωριό. Στην διαδρομή μας θα θαυμάζουμε το Εξώμβουργο (αρχαία Ακρόπολη του νησιού παλιά πρωτεύουσα της Τήνου και επιβλητικό Ενετικό Κάστρο). Συνεχίζουμε, θα δούμε τα χωριά Κάμπος Καρδιανή Υστερνιά ,Πλατιά και καταλήγουμε στον Πύργο. Επίσκεψη στο μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη στάση στην κεντρική και γραφική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο και τα καφενεδάκια . Επιστροφή στη χώρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα Δευτέρα 09.09.19 ΡΑΦΗΝΑ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ :
Πρόγευμα, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστρια της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καμένα Βούρλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα Τρίτη 10.09.19 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Πρόγευμα, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για το κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών και παρακολούθηση της ταινίας εικονικής πραγματικότητας, διάρκειας δεκαπέντε λεπτών. Προβάλλονται ιστορικά στοιχεία για την Μάχη του Λεωνίδα με τους 300 και τον πολεμικό εξοπλισμό των Ελλήνων. Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο: 320 € σε μονόκλινο: 395 €

Περιλαμβάνει :
Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
Δύο διανυκτερεύσεις στο Dolphin Bay 4*στην Σύρο, μία Tinos Beach 4*στην Τήνο και μία Mitsis Gallini Wellnes Spa & Resort 5* στα Καμένα Βούρλα με ημιδιατροφή.
Φόρους διαμονής στα ανάλογα ξενοδοχεία.
Εισιτήρια πλοίων Πειραιά – Σύρο - Τήνο - Ραφήνα .
Περιηγήσεις που αναφέρονται.
Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας, τοπικό ξεναγό.
Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ.

Δεν Περιλαμβάνει:
Εισόδους σε μουσεία

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα

  Κρουαζιέρα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», από Καβάλα
  Tιμή: 580.00 €

  Ναύπλιο, Σπέτσες, Ύδρα, Μονεμβασιά από Καβάλα

  Ναύπλιο, Σπέτσες, Ύδρα, Μονεμβασιά από Καβάλα
  Tιμή: 250.00 €
   

  Πανόραμα Κρήτης

  Πανόραμα Κρήτης
  Tιμή: 535.00 €

  Σύρος, από Καβάλα

  Σύρος, από Καβάλα
  Tιμή: 220.00 €
   

  Σύρος, Τήνος, Καμένα Βούρλα από Καβάλα

  Σύρος, Τήνος, Καμένα Βούρλα από Καβάλα
  Tιμή: 320.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB