Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Βελιγράδι, από Καβάλα

4 ημέρες

Τιμή 195.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

Νόβι Σαντ – Φούσκα Γκόρα – Κάρλοβιτς – Νις

15 – 18 Αυγούστου 2019

1η ημέρα Πέμπτη 15.08.19. Καβάλα – Βελιγράδι
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 04:30. Διέλευση μέσω Ευζώνων ή Προμαχώνα. Έλεγχος τελωνείων, και φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το μαρτυρικό Βελιγράδι, πόλη απλωμένη στη συμβολή των ποταμών Σάββα και Δούναβη, με ιστορία 7.000 χρόνων που δεν αφήνει κανέναν επισκέπτη αδιάφορο από την ομορφιά του και τις γοητευτικές του αντιθέσεις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Διαν/ση.

2η ημέρα Παρασκευή 16.08.19. Βελιγράδι
Πρωινό και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι είναι μια πόλη η οποία έχει πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία (Βυζαντινή και νεότερη γεμάτη με πολέμους μέχρι και σήμερα. Σε αυτή την ιστορία θα ξεναγηθούμε. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτήρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία. Θα ξεκινήσουμε από το Φρούριο Καλεμεγκνταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον πύργο Νεμπόϊσα που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και τοΜνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, το εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης, το Σερβικό Πατριαρχείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Σας προτείνουμε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού KNEZ MIHAJLOVA (Κνεζ Μιχαηλοβα), με πάμπολλα καταστήματα για φθηνές αλλά ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Σάββατο 17.08.19. Βελιγράδι (Νόβισαντ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ , την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Σρέμσκι Καρλόβιτσι, μια πανέμορφη γραφική πόλη όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε Επιστροφή στο Βελιγράδι. Σας προτείνουμε μια όμορφη κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη & του Σάβα ποταμού. Δείπνο, διαν/τέρευση.

4η ημέρα. Κυριακή 18.08.19. Βελιγράδι – Νις – Καβάλα
Νωρίς το πρωί αναχωρούμε με πρώτη στάση στο Νις, γενέτειρα του Μ. Κωνσταντίνου. Σύντομη περιήγηση στο κάστρο και αναχώρηση για την πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:195 €, ΣΕ ΜΟΝΟΚ/ΝΟ: 290€, ΠΑΙΔΙΚΟ: 105€

Περιλαμβάνονται :
*Μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν.
*Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο 4*QUEEN ASTORIA με ημιδιατροφή.
*Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με επίσημο ξεναγό, συνοδό. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών).
* ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:
*Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα, είσοδοι μουσείων και προαιρετικές διασκεδάσεις, ότι δεν αναφέρεται ρητά.

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αλησμόνητες Πατρίδες του Πόντου

  Αλησμόνητες Πατρίδες του Πόντου
  Tιμή: 565.00 €

  Βελιγράδι, από Καβάλα

  Βελιγράδι, από Καβάλα
  Tιμή: 195.00 €
   

  Γύρος Δαλματικών Ακτών, από Καβάλα

  Γύρος Δαλματικών Ακτών, από Καβάλα
  Tιμή: 419.00 €

  Γύρος Σικελίας, από Καβάλα

  Γύρος Σικελίας, από Καβάλα
  Tιμή: 589.00 €
   

  Ηλιόλουστη Ακτή, από Καβάλα

  Ηλιόλουστη Ακτή, από Καβάλα
  Tιμή: 165.00 €

  Ιταλία, από Καβάλα

  Ιταλία, από Καβάλα
  Tιμή: 595.00 €
   

  Ιταλικό Πανόραμα, από Καβάλα

  Ιταλικό Πανόραμα, από Καβάλα
  Tιμή: 439.00 €

  Πολιτιστικό οδοιπορικό στον Πόντο

  Πολιτιστικό οδοιπορικό στον Πόντο
  Tιμή: 570.00 €
   

  Πολωνία, από Καβάλα

  Πολωνία, από Καβάλα
  Tιμή: 439.00 €

  Ρουμανία, από Καβαλα

  Ρουμανία, από Καβαλα
  Tιμή: 169.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB