Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Κάλυμνος - Αστυπάλαια

7 ημέρες

Τιμή 345.00€

Κωδικός: 7 ημέρες

23 – 29 Αυγούστου 2019

1η μέρα Παρασκευή 23-08-2019:
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο στις 07:00 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Δια μέσου Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Κάλυμνο, το λεγόμενο νησί των αγαλμάτων καθώς διαθέτει πάρα πολλά αγάλματα που έγιναν με έξοδα του γλύπτη και της κόρης του. Άφιξη αργά το βράδυ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 24-08-2019:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση προβολής 30΄στην αίθουσα προβολής του ξενοδοχείου με σκοπό μία πρώτη ουσιαστική επαφή με την ιδιαιτερότητα της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού η οποία σφραγίζεται από την σφουγγαροσύνη και την ζωή στην θάλασσα. Στην συνέχεια περιήγηση στην πρωτεύουσα του νησιού, Πόθια. Θα περιπλανηθούμε στα παραδοσιακά σοκάκια, επίσκεψη στις αποθήκες των σφουγγαριών και στην εκκλησία του Σωτήρος Χριστού στη εκκλησία της Παναγίας με το χάλκινο τέμπλο και το κάστρο των Ιωαννιτών ιπποτών του 14ου αιώνα .Το μεσημέρι μετάβαση στην παραλία Καντούνι για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ουζάκι στα μεζεδοπωλεία της πόλης όπου μπορούμε να επισκεφθούμε το γραφικό λιμάνι Βαθύ όπoυ ευδοκιμούν μανταρινιές(ένα χλμ από τα Πόθια υπάρχουν και ιαματικές πηγές). Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή 25-08-2019:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο για «τον μεγάλο γύρο του νησιού». Άφιξη στον κόλπο και τον γραφικό οικισμό Βλυχάδια, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και μεσημεριανό φαγητό. Προαιρετικά, επίσκεψη στο σπήλαιο στο Κεφαλά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα 26-08-2019:
Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών στο λεωφορείο και χρόνος ελεύθερος και για μπάνιο. Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφτούμε το νησί της Τελένδου, τα ερείπια μεσαιωνικού μοναστηριού και την εκκλησία του Χριστού της Ιερουσαλήμ του κάστρου. Ήταν ενωμένη με την γειτονική νήσο Κάλυμνο, αλλά ένας ισχυρός σεισμός το 535 μ.Χ. αποχώρισε τα δύο νησιά. Θα μας ενθουσιάσει η πεντακάθαρη θάλασσα και οι παραδοσιακές ψαροταβέρνες. Επιστροφή στην Κάλυμνο και το βράδυ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα Τρίτη 27-08-2019:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιήγηση στην Χώρα της ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ. Το δυτικότερο νησί από τα Δωδεκάνησα που αγγίζει τις Κυκλάδες. Σημείο εκκίνησης η κεντρική πλατεία του νησιού με τους περίφημους ανεμόμυλους, επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο που χτίστηκε τον 13ο αιώνα από την οικογένεια των Κουερίνη με έκταση 4000τμ, όμως μπορούμε να επισκεφθούμε το ρωμαικό λουτρο του ταλλαρά ένα συγκρότημα με εξαιρετικά χρώματα και τεχνική με ψηφιδωτά όπου παρίστατε ο ζωδιακός κύκλος στις μονές του Αγίου Γεωργίου και της Ευαγγελίστριας. Προσκύνημα στην εικόνα της Παναγιάς της Πορταίτισσας, πιστό αντίγραφο της παναγιάς στη Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους. Χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα Τετάρτη 28-08-2019:
Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών στο λεωφορείο. Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για να απολαύσετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά του νησιού. Το απόγευμα επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά.

7η μέρα Πέμπτη 29-08-2019:
Το πρωί άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την πόλη μας. Με ενδιάμεσες στάσεις και μέσο Λάρισας, Θεσσαλονίκης άφιξη το απόγευμα στην πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο/τρίκλινο: 345 €

Περιλαμβάνει :
Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο Kalydna 3* στην Κάλυμνο και δύο στα MALTEZANA 3* & ΒΙΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ στην Αστυπάλαια με πρωινό.
Εισιτήρια πλοίων Πειραιά - Κάλυμνο - Αστυπάλαια – Πειραιά (σε οικονομική θέση, σαλόνι).
Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας, τοπικό ξεναγό.
Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ.

Δεν Περιλαμβάνει :
Εισόδους σε μουσεία, φαγητά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία (5€)

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

  Γνωρίζοντας το Ιόνιο

  Γνωρίζοντας το Ιόνιο
  Tιμή: 185.00 €

  Γύρος Πελοποννήσου

  Γύρος Πελοποννήσου
  Tιμή: 359.00 €
   

  Εύβοια, Σκιάθος, Λιχαδονησια

  Εύβοια, Σκιάθος, Λιχαδονησια
  Tιμή: 175.00 €

  Κάλυμνος - Αστυπάλαια

  Κάλυμνος - Αστυπάλαια
  Tιμή: 345.00 €
   

  Κέρκυρα

  Κέρκυρα
  Tιμή: 239.00 €

  Κύθηρα

  Κύθηρα
  Tιμή: 279.00 €
   

  Μυτιλήνη

  Μυτιλήνη
  Tιμή: 140.00 €

  Πανόραμα Κρήτης

  Πανόραμα Κρήτης
  Tιμή: 535.00 €
   

  Πάρος, Νάξος, Αντίπαρος

  Πάρος, Νάξος, Αντίπαρος
  Tιμή: 200.00 €

  Σύρος, από Καβάλα

  Σύρος, από Καβάλα
  Tιμή: 220.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB