Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ρουμανία

4 ημέρες

Από 199.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

25 - 28 Οκτωβρίου 2019

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.10.2019.(KM 843):
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο το πρωί στις 04:00 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ. Στάση πριν το πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της) για γεύμα ατομικά. Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο προσφορά του γραφείου μας! Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26.10.2019.(KM 380):
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση 07:15 Ακριβώς! για τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πύργο του δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Χρόνος ελεύθερος για αγορά & γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι στις 07:00. Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27.10.2019:
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε στις 09:00 για περιήγηση στην πόλη: Θα δούμε το Ορθόδοξο Ρουμάνικο Πατριαρχείο. Τον πύργο της Πυροσβεστικής, την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα & την Ελληνική πρεσβεία. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, Θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας(2ο στην Ευρώπη). Θα περιηγηθούμε για να θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας. Θα δούμε την πλατεία της επανάστασης και θα επισκεφτούμε το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου & δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά και αγορές στο εμπορικό κέντρο Mall Cotroceni της πρωτεύουσας. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ έξοδος για τελευταία φορά στο ιστορικό κέντρο με το πούλμαν στις 20:00. Επιστροφή εξ ιδίων. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.10.2019.(KM 843):
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:00 ακριβώς για τον δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας». Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο, όπου και στάση για περιήγηση & φωτογραφίες για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ψώνια και φαγητό ατομικά για μιάμιση ώρα. Συνεχίζουμε με άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12
IBIS PALATUL PARLAMENTULUI 3* (κεντρικό) 199€ (3 ΠΡΩΙΝΑ & 1 ΔΕΙΠΝΟ) 264€ 130€
RIN GRAND 4* (περιφερειακό) 215€ (3 ΠΡΩΙΝΑ & 3 ΔΕΙΠΝΑ) 260€ 165€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IBIS PALATUL PARLAMENTULUI 3*plus (κεντρικό, 1500 μέτρα από Hani ManuK) *Τρία (3) προγεύματα. * Ένα (1) δείπνο σε μενού προσφορά από το γραφείο μας! *Έμπειρο Συνοδό-Αρχηγό. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αϊβαλί, Σμύρνη, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Μίλητος, Πριήνη, Δίδυμα, Κιρκιντζέ

  Αϊβαλί, Σμύρνη, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Μίλητος, Πριήνη, Δίδυμα, Κιρκιντζέ
  Tιμή: 235.00 €

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €
   

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βιέννη

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βιέννη
  Tιμή: 249.00 €

  Γένοβα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Κάννες, Νίκαια, Μονακό, Φλωρεντία

  Γένοβα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Κάννες, Νίκαια, Μονακό, Φλωρεντία
  Tιμή: 890.00 €
   

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 199.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB