Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Αϊβαλί, Σμύρνη, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Μίλητος, Πριήνη, Δίδυμα, Κιρκιντζέ

4 ημέρες

Τιμή 235.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

25 – 28 Οκτωβρίου 2019

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.10.2019:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο νωρίς το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης άφιξη στο Εσέαμπατ (Μάδυτος). Διάπλους Ελλησπόντου. Αποβίβαση στο Τσανάκαλε, συνεχίζουμε μέσου Αδραμυτίου για το Αϊβαλί, όπου και περιήγηση στο μεγάλο Μοσχονήσι με επίσκεψη στην εκκλησία των Ταξιαρχών. Μεσημεριανό φαγητό ατομικά, στη συνέχεια αναχώρηση, διέλευση από Σμύρνη, συνεχίζουμε για το Κουσάντασι, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε τις ανέσεις του. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26.10.2019:
Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για να επισκεφθούμε κατά πρώτον την αρχαία Μίλητο, γενέτειρα του Θαλή, όπου θα δούμε το αρχαίο Θέατρο, το στάδιο και την αγορά. Συνεχίζουμε για την πόλη της Πριήνης, γενέτειρα του Βία. Εδώ θα θαυμάσουμε το ναό της Παλλάδος Αθηνάς, το σπίτι του Μ. Αλεξάνδρου και θα θαυμάσουμε την ακρόπολη της πόλης. Από εδώ θα συνεχίσουμε για την πόλη Δίδυμα, όπου θα εντυπωσιασθείτε από τον κολοσσιαίο ναό του θεού Απόλλωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ μετά το δείπνο μας θα βγούμε βόλτα στο Κουσάντασι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27.10.2019:
Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση στις 9:00 για να επισκεφτούμε το ιστορικό και παραδοσιακό Ελληνικό χωριό Κιρκιντζέ για ένα καφέ. Θα επισκεφτούμε το Ναό του Αγίου Ιωάννη στο λόφο Αγιασουλούκ, από όπου θα κατατοπιστούμε ιστορικά γύρω από την αρχαία Έφεσο, τη σημαντικότερη πόλη της Μικράς Ασίας, με το ναό της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου). Ελεύθερος χρόνος στο Σελτζούκ, όσοι θέλουν θα επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι, χρόνος ελεύθερος στην αγορά του που είναι πάντα ανοιχτή. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.10.2019:
Πρωινό και αναχώρηση στις 8:00. για την πανέμορφη πόλη της Σμύρνης. Θα αρχίσουμε την περιήγησή μας με επίσκεψη στην ακρόπολη (Καντιφέ καλέ ή βελούδινο κάστρο). Από εδώ θα ξεναγηθούμε πανοραμικά. Ακολούθως θα καταλήξουμε στην αγορά της πόλης στην παλιά Τούρκικη συνοικία που ονομάζεται Kemeralti. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τι θα πει «αγορά της Ανατολής». Χρόνος για αγορές και φαγητό ατομικά ως τις 12:00. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη μετά από 3 περίπου ώρες στο Αϊβαλί, στάση για λίγο. Συνεχίζουμε για το Τσανάκαλε. Διάπλους Ελλησπόντου και αναχώρηση για σύνορα. Διέλευση των Ελληνοτουρκικών συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 235€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 320€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.
* Περιηγήσεις & ξεναγήσεις που αναφέρονται.
* Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου για πούλμαν και επιβάτες.
* Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KORUMAR HOTEL 5* στο Κουσάντασι.
* Ημιδιατροφή σε ανοιχτό μπουφέ (πρόγευμα & δείπνο).
* Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη Αστικής ευθύνης της Generalli Life.
* Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
* Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, έξτρα φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αϊβαλί, Σμύρνη, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Μίλητος, Πριήνη, Δίδυμα, Κιρκιντζέ

  Αϊβαλί, Σμύρνη, Κουσάντασι, Σελτζούκ, Μίλητος, Πριήνη, Δίδυμα, Κιρκιντζέ
  Tιμή: 235.00 €

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €
   

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βιέννη

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βιέννη
  Tιμή: 249.00 €

  Γένοβα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Κάννες, Νίκαια, Μονακό, Φλωρεντία

  Γένοβα, Μασσαλία, Βαρκελώνη, Κάννες, Νίκαια, Μονακό, Φλωρεντία
  Tιμή: 890.00 €
   

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 199.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB