Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Βόλος - Πήλιο - Αμπελάκια

4 ημέρες

ΤΙΜΗ 215.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

1η μέρα. Μ. Παρασκευή 06.04.18. Καβάλα – Βόλος. Αναχώρηση από το Δημοτικό κήπο στις 08:30. Μέσω Θεσ/νίκης και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη το απόγευμα  στο Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Βόλου. Παρακολούθηση  της Περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 2η μέρα. Μ. Σάββατο 07.04.18. Βόλος – Πήλιο ( Πορταριά – Μακρυνίτσα - Χάνια).  Πρωινό. Θα επισκεφθούμε τα πανέμορφα και καταπράσινα χωριά του Πηλίου. Περνώντας από τον άνω Βόλο, πρώτη μας στάση η κοσμοπολίτικη Πορταριά, το παλαιότερο και κυριότερο χωριό του Πηλίου. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια ξεκινάμε για το μπαλκόνι του Πηλίου την Μακρυνίτσα.  Περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε για τα Χάνια. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στον Βόλο. Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Λειτουργίας της Ανάστασης. Στη συνέχεια θα μας περιμένει στο ξενοδοχείο μας παραδοσιακή μαγειρίτσα και όλα όσα απαιτεί το γιορτινό αυτό βράδυ. Διανυκτέρευση.

 3η μέρα. Κυριακή του Πάσχα 08.04.18. Βόλος – Μηλιές. Μετά το πρωινό μετάβαση στις γραφικές Μηλιές. Πατρίδα του Aνθιμου Γαζή και άλλων διδασκάλων του Γένους, τόπος όπου ιδρύθηκε η περίφημη Μηλιώτικη Σχολή με τη, σωζόμενη μέχρι σήμερα, Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

 4η μέρα. Δευτέρα. 09.04.18. Βόλος – Αμπελάκια – Καβάλα. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Αμπελάκια της Λάρισας. Τα Αμπελάκια είναι παραδοσιακός οικισμός του νομού Λάρισας , χτισμένα στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωρίο φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι (ρουβία η βαφική). Ελεύθερος χρόνος και γεύμα ατομικά. Το απόγευμα αναχώρηση. Μέσω Τεμπών και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Καβάλα το βραδάκι.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :*Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας. *Τη διαμονή (3 διανυκτερεύσεις ) στο Park Hotel 4*  του Βόλου, σε δίκλινα δωμάτια. *Τα πρωινά ( 3 ) σε πλούσιο μπουφέ και ημιδιατροφή. *Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει την Μ. Παρασκευή νηστίσιμο μπουφέ, το Μ .Σάββατο το Αναστάσιμο δείπνο ( σερβιριστό μενού ακριβώς μετά την Ανάσταση ) και την Κυριακή του Πάσχα παραδοσιακό γεύμα (σερβιριστό μενού) *Εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. *Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. *Φ.Π.Α.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ποτά, εισόδους Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, τους φόρους διαμονής ξενοδοχείων.(3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος προς όφελος των εκδρομέων,  και χωρίς να παραλείψει καμία από τις παροχές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
  Tιμή: 249.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
  Tιμή: 379.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  Tιμή: 285.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  Tιμή: 230.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
  Tιμή: 215.00 €
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
  Tιμή: 209.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  Tιμή: 165.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB