Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Τζουμέρκα

3 ημέρες

Τιμή 159.00€

Κωδικός: 3 ημέρες

26 – 28 Οκτωβρίου 2019

1η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (593 χλμ)
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 05:00. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) – Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βραδάκι θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στην όμορφη παραλία, και τα στενά της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ - ΡΟΔΑΥΓΗ - ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ)
Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα ορεινά χωρία, της περιοχής την Ροδαυγή με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804 και την απολαυστική θέα στη μαγευτική κοιλάδα του Αράχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα <<Γέφυρα της Πλάκας>> το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα, στην καρδιά των Τζουμέρκων σκαρφαλωμένο στα 700μ, φθάνουμε στα Πράμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης Λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ –ΠΑΡΓΑ- ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΕΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ (593 χλμ)
Πρωινό. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός η νησιώτικη Πάργα, με το βενετσιάνικο κάστρο της, τα στενά και τις ανηφοριές. Πανέμορφες εικόνες θα μας αφήσει η μικρή περιπλάνηση μας στην όμορφη πόλη. Συνεχίζουμε για τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος- για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: MARGARONA 3* (Πρέβεζα) - 159€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
*Τις εκδρομές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα .
*Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας.
*Τις 2 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή.
*Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Φόρο διαμονής.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • 28η Οκτωβρίου στη Κέρκυρα! !

  28η Οκτωβρίου στη Κέρκυρα! !
  Tιμή: 245.00 €

  Αθήνα

  Αθήνα
  Tιμή: 145.00 €
   

  Εύβοια - Αιδηψός

  Εύβοια - Αιδηψός
  Tιμή: 129.00 €

  Λαμία - Καρπενήσι

  Λαμία - Καρπενήσι
  Tιμή: 125.00 €
   

  Ορεινη Αρκαδία

  Ορεινη Αρκαδία
  Tιμή: 189.00 €

  Τζουμέρκα

  Τζουμέρκα
  Tιμή: 159.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB