Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Χριστούγεννα στη Ρουμανία!

4 ημέρες

Τιμή 199.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

κοιλάδα Πράχωβας, Καρπάθια, Σινάϊα, Μπρασώβ & Βουκουρέστι

23-26 Δεκεμβρίου 2019

1η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23.12.2019. 699χλμ:
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο & αναχώρηση στις 04:15 για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάση καθοδόν για καφέ. Γεύμα ατομικά στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μη ξεχνάτε το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης! Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24.12.2019. 380χλμ:
Πρόγευμα, στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:00, διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Αναχωρούμε στη συνέχεια για να επισκεφθούμε την πόλη στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη, στην Ελληνοορθόδοξη και στην Μαύρη Εκκλησία. Γεύμα ατομικά. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη αργά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25.12.2019. 50χλμ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!:
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε χαλαρά την ξενάγηση μας στην πόλη με το πούλμαν. Στην περιήγησή μας θα δούμε: την αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού , το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα καταλήξουμε σε Εμπορικό κέντρο για αγορές και γεύμα ατομικά. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Χριστουγεννιάτικο δείπνο όλοι μαζί. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 26.12.2019. 699χλμ:

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» του Δούναβη . Από εκεί άφιξη στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο(δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Ελεύθερος χρόνος εδώ για μικρή περιήγηση και φαγητό ατομικά. Αναχώρηση για επιστροφή, άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 255€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
*Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4* superior, στο πιο κεντρικό σημείο του Βουκουρεστίου.
*Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ.
*Το δείπνο των Χριστουγέννων.
*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Φ.Π.Α.
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αυστρία - Κάστρα Βαυαρίας

  Αυστρία - Κάστρα Βαυαρίας
  Tιμή: 429.00 €

  Πρωτοχρονιάτικη απόδραση: Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη

  Πρωτοχρονιάτικη απόδραση: Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη
  Tιμή: 529.00 €
   

  Χριστούγεννα στη Ρουμανία!

  Χριστούγεννα στη Ρουμανία!
  Tιμή: 199.00 €

  Χριστουγεννιάτικο Βελιγράδι!

  Χριστουγεννιάτικο Βελιγράδι!
  Tιμή: 209.00 €
   

  Χριστουγεννιάτικο Πανόραμα Ελβετίας

  Χριστουγεννιάτικο Πανόραμα Ελβετίας
  Tιμή: 519.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB