Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Χριστούγεννα στην Αθήνα

4 ημέρες

Τιμή 209.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

& κρουαζιέρα Αργοσαρωνικού

23 – 26 Δεκεμβρίου 2019

1η ημέρα Δευτέρα:23/12/19:
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 08:00. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε το απόγευμα στην Αθήνα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκινάμε με μια πρώτη βόλτα στην στολισμένη Πρωτεύουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Τρίτη:24/12/19:
Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο για να ξεκινήσουμε μια όμορφη βόλτα όπου θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την Πλατεία Κλαυθμώνος, την παλιά Βουλή όπου δεσπόζει το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, την πλατεία Συντάγματος με την Βουλή των Ελλήνων, το προεδρικό μέγαρο, το Παναθηναϊκό στάδιο, τις στήλες του Ολυμπίου Διός και να καταλήξουμε στο μουσείο της Ακρόπολης, χρόνος για ξενάγηση και περιήγηση στο Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, φαγητό και βόλτα στην γραφική αγορά της Πλάκας, στο Ψειρή, στο Μοναστηράκι και Ερμού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Τετάρτη ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ:25/12/19:
Πρωινό και σήμερα σας προτείνουμε μια όμορφη προαιρετική κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού με φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική . Θα έχουμε χρόνο να δούμε την Αίγινα την Ύδρα και τον γραφικό Πόρο. Απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Πέμπτη: 26/12/19:
Πρωινό και επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας για να ξεκινήσουμε τον δρόμο της επιστροφής. Στάση στον τοποθεσία των Θερμοπυλών με επίσκεψη στο θεματικό πάρκο και το μνημείο του Λεωνίδα. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό καθοδόν άφιξη αργά το βράδυ, με τις καλύτερες εντυπώσεις, στην πόλη μας .

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο : 209€, σε τρίκλινο:199€
Σε μονόκλινο: 260€. Τιμή με Δελτίο ΟΓΑ : 49€

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:
*Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
*Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OSCAR 3* με πρωινό στο κέντρο των Αθηνών.
*Ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
*Συνοδό του γραφείου μας.
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)
*Φ.Π.Α.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:
*Ποτά, Φόρο διανυκτέρευσης 1,50€ ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, πληρωτέο στη ρεσεψιόν, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Μαγικά Χριστούγεννα! !

  Μαγικά Χριστούγεννα! !
  Tιμή: 209.00 €

  Πρωτοχρονιά στην Παραμυθιά! !

  Πρωτοχρονιά στην Παραμυθιά! !
  Tιμή: 145.00 €
   

  Χριστούγεννα στη Παραμυθιά! !

  Χριστούγεννα στη Παραμυθιά! !
  Tιμή: 185.00 €

  Χριστούγεννα στην Αθήνα

  Χριστούγεννα στην Αθήνα
  Tιμή: 209.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB