Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Παλαιοκαστρίτσα - Αχίλλειο - Μον Ρεπό

4 ημέρες

Από 230.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.04.2018: Καβάλα - Κέρκυρα. Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 07:30 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων(στάσεις για καφέ & φαγητό ατομικά) Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για την Λευκίμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Νηστίσιμο Δείπνο.  Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο στη Μητρόπολη της Κέρκυρας και την πορεία του με τη συνοδεία αρκετών φιλαρμονικών της πόλης. Επιστροφή. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 07.04.2018: Κέρκυρα. Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σε έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολούθηση τη λειτουργία της Ανάστασης στην εκκλησία του χωριού και με τις αναμμένες λαμπάδες θα πάμε στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 08.04.2018: Κέρκυρα (ξενάγηση – Αχίλλειο). Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα και ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα ακολουθεί μια ακόμη βόλτα στην μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης(Σπιανάδα) όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε περπατώντας τα περίφημα καντούνια της Κέρκυρας και την όμορφη παραλία της. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09.04.2018: Κέρκυρα - Καβάλα. Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα, Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσου Μετσόβου (στάση για γεύμα), Γρεβενών  ( στάση για καφέ ). Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο: 230€
Διαφορά μονόκλινου +45€,  1ο 
Παδί έως 12(σε δωμάτιο των γονέων) 160€

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:-Μεταφορές με υπερυψωμένο  πούλμαν. Εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3*(Μπενίτσες). Ημιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα την ημέρα εκ των οποίων το νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα με παραδοσιακά συγκροτήματα. *Φόρο διανυκτέρευσης * Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Έξτρα ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών).

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
  Tιμή: 249.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
  Tιμή: 379.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  Tιμή: 285.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  Tιμή: 230.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
  Tιμή: 215.00 €
 • ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
  Tιμή: 209.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  Tιμή: 165.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB