Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Μαγικά Χριστούγεννα! !

4 ημέρες

Τιμή 209.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΗΛΙΟ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ

23 - 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1η μέρα: Αναχώρηση – Λάρισα. 301 ΚΜ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 08:00. Διέλευση μέσω Θεσσαλονίκης και Κοιλάδας Τεμπών, με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, για καφέ και φαγητό ατομικά. Άφιξη στη Λάρισα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος στις στολισμένες πλατείες της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Λάρισα – Λίμνη Πλαστήρα-Τρίκαλα. 190ΚΜ:
Αμέσως μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε για την Καρδίτσα. Ελεύθερος χρόνος στο πάρκο των Χριστουγέννων στην Παυσιλυπούπολη για καφέ. Γύρος της λίμνης Πλαστήρα (Μέγδοβα) μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή με πανέμορφα χωριά να στέκονται δίπλα. Άφιξη στην παραλία Λαμπερού. Γεύμα ατομικά (συνιστούμε πέστροφα ψητή). Άφιξη στα Τρίκαλα για επίσκεψη στο «Μύλο των Ξωτικών» για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά ως αργά. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Λάρισα – Βόλος-Πήλιο 150ΚΜ:
Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το υπέροχο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα χωριά του Πηλίου με πρώτη στάση για καφέ στο χωριό Μακρινίτσα, από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με καταπληκτική θέα στο Βόλο και το λιμάνι. Τα σπίτια δίπατα και τρίπατα όλα σκεπασμένα με τις χαρακτηριστικές πηλιορείτικες πλάκες και το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά. Διέλευση από την Πορταριά. Στάση στην παραλία του Βόλου, στα ξακουστά «τσιπουράδικα» για γεύμα ατομικά. Επιστροφή. στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικά Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

4η μέρα. Λάρισα – Μετέωρα – Επιστροφή 471ΚΜ:
Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα, το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ελληνικού Χριστιανισμού. Περιήγηση, προσκύνημα στη μονή Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια αναχώρηση. Άφιξη στα Γρεβενά, την πόλη των μανιταριών. Φαγητό ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆΤΟΜΟ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 209:€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 240€
ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 8 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 95€, Με δελτία ΟΓΑ: 49€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
*Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL 4* στην Λάρισα(Κέντρο) με πρωινό σε μπουφέ.
*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Περιηγήσεις που αναφέρονται.
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο. (έως 75 ετών). *Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν * Φόρο διανυκτέρευσης 1,50€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Μαγικά Χριστούγεννα! !

  Μαγικά Χριστούγεννα! !
  Tιμή: 209.00 €

  Πρωτοχρονιά στην Παραμυθιά! !

  Πρωτοχρονιά στην Παραμυθιά! !
  Tιμή: 145.00 €
   

  Χριστούγεννα στη Παραμυθιά! !

  Χριστούγεννα στη Παραμυθιά! !
  Tιμή: 185.00 €

  Χριστούγεννα στην Αθήνα

  Χριστούγεννα στην Αθήνα
  Tιμή: 209.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB