Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ρουμανία

4 ημέρες

Τιμή 199.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

Βουκουρέστι, μονή Σινάϊα, πύργος Μπράν & Μπρασόβ

28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου 2020

1η μέρα: Παρασκευή 28.02.2020(699Χλμ):
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Βόλτα στο ιστορικό κέντρο & δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Σάββατο 29.02.2020.(380Χλμ):
Πρωινό και αναχώρηση στις 07:00 για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Στη συνέχεια και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φθάνουμε στο Μπράν, γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα ο οποίος χτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στι ς οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε για το στολίδι της Ρουμανίας το ΜΠΡΑΣΟΒ, με σύντομη ξενάγηση όπου θα δούμε την παλαιά πόλη και την Μαύρη Εκκλησία γοτθικού ρυθμού. Επίσης θα ανάψουμε ένα κεράκι στην Ελληνική Εκκλησία, την Αγία ΤΡΙΑΔΑ που ανεγέρθη από ομογενείς Έλληνες της περιοχής. Αναχώρηση. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κυριακή 01.03.2020.(50Χλμ):
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση & ατομικό γεύμα στο ιστορικό κέντρο.. Το βράδυ διασκεδάστε στα μαγαζιά του ιστορικού κέντρου. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Καθαρή Δευτέρα 02.03.2020.(699Χλμ):
Πρωινό και αναχώρηση στις 08:30 για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε - Βελίκο Τάρνοβο (Περιήγηση πόλεως) – Στάρα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 259€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
*Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4* Superior, (βαθμοί 8,8) στο πιο κεντρικό σημείο του Βουκουρεστίου.(δυνατότητα για δείπνο σε ανοιχτό μπουφέ μόνο 10€) & UNION HOTEL PLAZA 4*superior(Βαθμοί 8,8) επίσης κεντρικό
*Τρία(3) προγεύματα και ένα (1) δείπνο σε μπουφέ
*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Επιπλέον Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο

  Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο
  Tιμή: 139.00 €

  Απόκριες στο Παμπόροβο

  Απόκριες στο Παμπόροβο
  Tιμή: 179.00 €
   

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 199.00 €
   

  Φιλιππούπολη

  Φιλιππούπολη
  Tιμή: 119.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB