Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Βελιγράδι

4 ημέρες

Τιμή 199.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

Σρέμσκι Καρλόβιτσι - Πετροβαραντίν - Νόβι Σαντ – Νίς

28 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2020

1η μέρα 28.02.2020.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 785χλμ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 00:30. Στάσεις καθοδόν για ξεκούραση, καφέ & φαγητό ατομικά. Διέλευση από σύνορα Ευζώνων ή Προμαχώνα, είσοδος στη Σερβία. Άφιξη νωρίς το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθεροι για ξεκούραση. Δείπνο, ελεύθεροι για βραδινό περίπατο και μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. 29.02.2020 ΣΑΒΒΑΤΟ 200χλμ:
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Σρέμσκι Καρλόβιτσι, μια πανέμορφη γραφική πόλη όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στο κέντρο της. Μετά θα πάμε να δούμε το κάστρο Petrovaradin και στη συνέχεια την πόλη του Νόβισαντ , την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την προαιρετική μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Στην ξενάγηση θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης και βεβαίως το μοναδικό κάστρο αυτής από μια άλλη οπτική γωνία. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο μεγάλο εμπορικό κέντρο USCE’ στο νέο Βελιγράδι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. 01.03.2020 ΚΥΡΙΑΚΗ 60χλμ:
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στις 08:30 στο Βελιγράδι, το οποίο είναι μια πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο και φυσικά τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό, το Ναό του Αγίου Σάββα, τον οποίο και θα επισκεφτούμε. Επίσκεψη στο μουσείο Τίτο και μετά περιήγηση στην ακρόπολη, όπου και το ονομαστό κάστρο Καλεμεγκντάν. Εδώ θα δούμε από ψηλά το κάστρο Νεμπόϊα, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, γεύμα στο ξενοδοχείο & ξεκούραση. Το βράδυ έξοδος στον πεζόδρομο Κνιάζ Μιχαήλοβα ή στον πεζόδρομο της Σκαντάρλια. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

4η μέρα. 02.03.2020 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 785χλμ:
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Πρώτη στάση το Νις, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Η γενέτειρα πόλη του Αυτοκράτορα Μεγάλου Κωνσταντίνου και του Ιουστίνου του Α. Βόλτα στον πεζόδρομο και το κάστρο. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στην πόλη μας από την ίδια διαδρομή, με ανάλογες στάσεις αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 285€,ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΕΧΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ: 155€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
*(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ROYAL INN HOTEL 4*(9,0 Booking) κεντρικότατο!
*(3) προγεύματα σε μπουφέ, (3) δείπνα.
*Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός στο Βελιγράδι.
*Αρχηγός του γραφείου συνοδός.
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Επιπλέον ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) *ΦΠΑ εντός & Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο

  Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο
  Tιμή: 139.00 €

  Απόκριες στο Παμπόροβο

  Απόκριες στο Παμπόροβο
  Tιμή: 179.00 €
   

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 199.00 €
   

  Φιλιππούπολη

  Φιλιππούπολη
  Tιμή: 119.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB