Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Φιλιππούπολη

3 ημέρες

Τιμή 119.00€

Κωδικός: 3 ημέρες

Χάσκοβο | Παλιά πόλη | Χιονοδρομικό Μπόροβετς

29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020

1η ΗΜΕΡΑ | ΣΑΒΒΑΤΟ 29/02/2020 | ΚΑΒΑΛΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Διέλευση των συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Εφοδιασμός με τοπικά νομίσματα LEVA. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, πρώτη στάση στην πόλη του Χάσκοβο. Περιήγηση στην πόλη με επίσκεψη στο κολοσσιαίο άγαλμα της Παναγίας(που έχει μπει στις σελίδες του Guinness). Συνεχίζουμε το δρόμο μας δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου για την πόλη της Φιλιππούπολης. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Βόλτα ως το πολυκατάστημα MALL για ψώνια, καφέ ή γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας RAMADA BY WYDHAM PLOVDIV TRIMONTIUM HOTEL 4* (στο κέντρο της πόλης). Ελεύθεροι στην αγορά του πεζόδρομου που εκτείνετε μπροστά σας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ | ΚΥΡΙΑΚΗ 01/03/2020 | ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Άφιξη εκεί μέσω Ιχτιμάν. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Αποκριάτικο ρεβεγιόν εντός του ξενοδοχείου μας σε ειδικά στολισμένη αίθουσα, με πανοραμική θέα σε όλη τη Φιλιππούπολη, με φαγητό, με φολκλορικά προγράμματα & ζωντανή μουσική. Καλή διασκέδαση & Καλή Αποκριά! Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ | ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/03/2020:
Πρόγευμα και στη συνέχεια επιβίβαση αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 10:00 για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε: Από τον πρώτο λόφο της Ευμολπιάδος πανοραμικά όλη την πόλη. Περιήγηση στην κιστέρνα, το σπίτι λαογραφικό μουσείο του Κοεμτζόγλου, το ναό Αγίου Κων/νου & Ελένης. Επίσης θα δούμε το Φαρμακείο, το σπίτι Μαυρίδη( όπου έζησε και αγάπησε ο Γάλλος ποιητής Λαμαρτίνος), το θέατρο του Μάρκου Αυρηλίου, το Ιμαρέτ τζαμί & το Ρωμαϊκό στάδιο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά( προτείνουμε την περίφημη αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση μετά το φαγητό και αναχώρηση για την επιστροφή. Στάση στα σύνορα για να πιείτε τον καφέ σας και να κάνετε τα τελευταία ψώνια σας. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: ΔΙΚΛΙΝΟ: 119€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 149€, Παιδί έως 12 σε τρίκλινο : 96€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν υπερυψωμένα.
*Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται.
*Δύο διανυκτερεύσεις σε LUX δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο μας RAMADA BY WYDHAM TRIMONTIUM HOTEL PLOVDIV 4*.
*Δύο προγεύματα σε μπουφέ.
*Αποκριάτικο Ρεβεγιόν με πλούσιο φαγητό, τοπικά φολκλορικά μπαλέτα και ζωντανή Ελληνική μουσική ως αργά το βράδυ σε ειδικά στολισμένη αίθουσα από εμάς, με πανοραμική θέα όλη τη Φιλιππούπολη (ΤΙΜΗ: Ενήλικες 10€, Παιδιά 8€).
*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
*ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ: ΠΙΣΙΝΑ | ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | SPA.
*ΦΠΑ Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Εισόδους μουσείων, έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά.

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο

  Αποκριάτικη απόδραση στο Παμπόροβο
  Tιμή: 139.00 €

  Απόκριες στο Παμπόροβο

  Απόκριες στο Παμπόροβο
  Tιμή: 179.00 €
   

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 199.00 €
   

  Φιλιππούπολη

  Φιλιππούπολη
  Tιμή: 119.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB