Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ανατολική Ρωμυλία

Πύργος–Βάρνα–Μεσημβρία-Σωζόπολη

5 ημέρες

ΤΙΜΗ 195.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

1η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15.08.18

Αναχώρηση από το δημοτικο κήπο στις 06:00 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο (Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ Δείπνο  στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

2η MΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16.08.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της Βάρνας,  όπου και επίσκεψη στο μοναστήρι Αλατζά, τη Μητρόπολη και το Ενυδρείο. Προαιρετικά επίσκεψη στο Δελφινάριο.  Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε με περιπάτους την πανέμορφη παραλιακή ζώνη. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.08.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να περιηγηθούμε εκ νέου στη Μεσημβρία, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Γεύμα ατομικά εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Απολαύστε τη Θάλασσα. Μετά το δείπνο χρησιμοποιώντας το τρενάκι, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της παραλίας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 189.08.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη της Αγχιάλου(σημερινό Pomorie). Προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι(σύμβολο αντίστασης του Θρακιώτικου Ελληνισμού) Αγίου Γεωργίου. Στάση για καφέ και ελεύθερος χρόνος στην κεντρική πλατεία της Αγχιάλου. Επιστρέφουμε στην πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19.08.18

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Εδώ μπορείτε να δείτε επίσης το αρχαιολογικό μουσείο & την εκκλησία του 13ου αιώνος Άγιος Ζώσιμος. Γεύμα ατομικά εδώ. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής για το Ελχοβο και από κει για Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και  είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 195€

Σε μονόκλινο: 255€, Παιδί ως 12:135€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SLAVIANSKI 3***  στην Ηλιόλουστη ακτή(SPA CENTER-πισίνα, πρώτη γραμμή). * Τέσσερα προγεύματα &  τέσσερα  δείπνα σε μπουφέ. * *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά  & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

  Best of Cuba

  Best of Cuba
  Tιμή: 2,050.00 €

  Ανατολική Ρωμυλία

  Ανατολική Ρωμυλία
  Tιμή: 195.00 €
   

  Αυστρία - Ελβετία

  Αυστρία - Ελβετία
  Tιμή: 670.00 €

  Βόρεια Ιταλία απο Καβάλα

  Βόρεια Ιταλία απο Καβάλα
  Tιμή: 545.00 €
   

  Γύρος Δαλματικών Ακτών από Καβάλα

  Γύρος Δαλματικών Ακτών από Καβάλα
  Tιμή: 389.00 €

  Γύρος Σικελίας από Καβάλα

  Γύρος Σικελίας από Καβάλα
  Tιμή: 499.00 €
   

  Ισπανία - Πορτογαλία

  Ισπανία - Πορτογαλία
  Tιμή: 695.00 €

  ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ από Καβάλα

  ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ από Καβάλα
  Tιμή: 399.00 €
   

  Κάπρι

  Κάπρι
  Tιμή: 545.00 €

  Πανόραμα Σκανδιναβίας

  Πανόραμα Σκανδιναβίας
  Tιμή: 1,345.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB