Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Κέρκυρα

4 ημέρες

Tιμή: 245.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

…μένουμε Ελλάδα! Μια όμορφη εκδρομή στο νησί των Φαιάκων

ΚΕΡΚΥΡΑ      4 μέρες     22-25 Οκτωβρίου  2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα: ΠΕΜΠΤΗ 22.10.2020.(500km). Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 07:30 από το Δημοτικό Κήπο,στάση για  καφέ καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω  Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κέρκυρα. Αποβίβαση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.2020.(90km). Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για ξενάγηση με ξεναγό στην πόλη όπου ξεχωρίζουν το Κανόνι ένα θαυμάσιο τοπίο με την Μονή των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.  Στη συνέχεια θα πάμε στο Αχίλλειο, η μεγάλη έπαυλη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, όπου και ξενάγηση. Επιστροφή στην παλιά πόλη με τα γραφικά «καντούνια» της για να επισκεφτούμε την εκκλησία του πολιούχου της Αγίου Σπυρίδωνα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας για να περπατήσουμε στα στενά καντούνια της και να απολαύστε τον καφέ σας ή και τα ψώνια σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 24.10.2020.(90km). Πρόγευμα και ελεύθεροι στην πόλη της Κέρκυρας όπου ξεχωρίζουν η Σπιανάδα με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, η παλιά πόλη, η εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, το νέο φρούριο, το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Σολωμού και το ιστορικό μουσείο. Στις 12:00 αναχώρηση για τα Γουβιά όπου οι Βενετοί άραζαν ή επισκεύαζαν τα πλοία τους και την Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά εδώ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , με στάση στο εργοστάσιο κουμ-κουάτ. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας με Κερκυραϊκή βραδιά και διασκέδαση από εμάς!. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 25.10.2020.(500km). Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το Φ/Β Επιβίβαση  και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε για Γιάννενα & Μέτσοβο όπου και στάση για φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό & καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.                      

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 245€, ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: + 51€

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 85€, ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 15€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν. *Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες. *Τρείς (3)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALBATROS 3*superior στα Μοραΐτικα με πρόγευμα σε μπουφέ & δείπνο (το ένα Κερκυραϊκή βραδιά). *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών ) .*ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Εισόδους σε μουσεία κλπ. * Φόρο διανυκτέρευσης 1,5€ ανά δωμάτιο τη νύχτα. *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

 • Περισσότερα της κατηγορίας

  Κέρκυρα

  Κέρκυρα
  Tιμή: 245.00 €

  Γύρος Πελοποννήσου

  Γύρος Πελοποννήσου
  Tιμή: 219.00 €
   

  Ναύπλιο

  Ναύπλιο
  Tιμή: 149.00 €

  Βόρεια Εύβοια

  Βόρεια Εύβοια
  Tιμή: 89.00 €
   

  Τζουμέρκα

  Τζουμέρκα
  Tιμή: 129.00 €

  Ναύπακτος

  Ναύπακτος
  Tιμή: 99.00 €
   

  Αμφιλοχία

  Αμφιλοχία
  Tιμή: 115.00 €

  Πρέβεζα

  Πρέβεζα
  Tιμή: 115.00 €
   

  Λαμία - Καρπενήσι

  Λαμία - Καρπενήσι
  Tιμή: 115.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB