Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

Μόστα, Μεδίνα, Ραμπάτ, Γκόζο, Σέγκλια, Βιτοριόζα, Κοσπίκουα

4 ημέρες

Από 279.00€
 • 1
 • 2

Κωδικός: 4 ημέρες

Επηρεασμένη από διάφορους πολιτισμούς, η Μάλτα διαθέτει πολλά «πρόσωπα», αλλά μία και μοναδική ταυτότητα που δημιουργήθηκε μέσα από μια πλούσια ιστορία και αντανακλάται στα μεγαλιθικά μνημεία, τις μεσαιωνικές πόλεις, αλλά και τα παραδοσιακά χωριά της, όπου οι κάτοικοι δεν χάνουν ευκαιρία να διασκεδάσουν με κάθε αφορμή.

Από τις βορειοαφρικανικές και τις αραβικές επιρροές της, μέχρι την εμπνευσμένη από τη Σικελία κουζίνα της, η Μάλτα είναι ένας μικρόκοσμος της Μεσογείου. Λίγες ευρωπαϊκές χώρες έχουν τόσο συμπυκνωμένη ιστορία, αρχιτεκτονική και τόσες όμορφες παραλίες, σε τόσο μικρή έκταση.

Αν και μικρή, η νησιωτική αυτή χώρα διαθέτει μεγάλη και πλούσια ιστορία, ενώ φαίνεται πως κατοικείται από τη Νεολιθική εποχή (4η χιλιετία π.Χ.). Η στρατηγική της θέση και τα λιμάνια της στη μέση της Μεσογείου, προσέλκυσαν ανά τα χρόνια Φοίνικες, Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες, Νορμανδούς, Σταυροφόρους, Γάλλους και τέλος τους Βρετανούς, με την αποικιακή περίοδο να διαρκεί μέχρι το 1964.

Δέχθηκε πολλές επιρροές στη μακρά ιστορία της, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία: Η Μάλτα δεν αποτελεί απλώς μια ρωμαϊκή κατάκτηση ή κατάλοιπο της βρετανικής αποικιοκρατίας. Αυτό το νησιωτικό έθνος, έχει ένα ιδιόμορφο χαρακτήρα που εντυπωσιάζει: Από τους προϊστορικούς ναούς και την μπαρόκ αρχιτεκτονική της πρωτεύουσας Βαλέτα, μέχρι την κουζίνα και τις γιορτές, αυτό το έθνος εκπέμπει μοναδική γοητεία.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

  ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
  Tιμή: 469.00 €

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ
  Tιμή: 599.00 €
   

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ
  Tιμή: 419.00 €

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  Tιμή: 680.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ
  Tιμή: 279.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
  Tιμή: 299.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  Tιμή: 275.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  Tιμή: 195.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
  Tιμή: 195.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ
  Tιμή: 105.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB