Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ανατολική Ρωμυλία

Σωζόπολη, Αγχίαλος, Μεσημβρία, Βάρνα, Πύργος

4 ημέρες

Τιμή 145.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ

ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΒΑΡΝΑ – ΠΥΡΓΟΣ

25 ΕΩΣ 28 ΜΑΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα. Καβάλα – Πύργος. (Ηλιόλουστη Ακτή) (480 χλμ.). Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο  και αναχώρηση στις 06.00. Μέσω   Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Ορμενίου. Έλεγχος και είσοδος στη Βουλγαρία. Διασχίζοντας τις ήπιες πλαγιές της Στράτζας, μια όμορφη φυσική διαδρομή, φθάνουμε στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας.  Άφιξη στην Ηλιόλουστη Ακτή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η  μέρα. Πύργος – Βάρνα – Πύργος. (180 χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην Βάρνα. Διασχίζοντας την πόλη φθάνουμε τη μονή Αλατζά, μοναστήρι του 5ου.αιώνα, χτισμένο ολόκληρο μέσα σε βράχο αποτελεί έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους της χώρας. Επιστροφή  και περιήγηση στη Μητρόπολη και το κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος, γεύμα ατομικά. Το απόγευμα επιστροφή. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

3η μέρα.  Αγχίαλος – Σωζόπολη - Μεσημβρία. (140 χλμ.) Πρωινό. Σήμερα θα επισκεφθούμε την Αγχίαλο  (σημ. Πομόριε της Βουλγαρίας), πόλη χτισμένη σε μια στενή λωρίδα γης στο βόρειο εξωτερικό άκρο του κόλπου Πύργου (Μπουργκάς), στις ακτές του Ευξείνου Πόντου, ιδρύθηκε περί τα τέλη του 6ου, αρχές 5ου π.Χ. αιώνα ως αποικία της γειτονικής Απολλωνίας, αποικίας της Μιλήτου. Συνεχίζουμε στη Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία), την πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Θεοτόκου από το 15ο  αιώνα, και την εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Εδώ θα συναντήσετε, ενδεχομένως, τους περισσότερους Έλληνες της Μαύρης Θάλασσας.
Στη συνέχεια επίσκεψη στην αρχαία Μεσημβρία, σημερινό Νεσέμπαρ. Η παλιά πόλη είναι προστατευόμενο μνημείο της UNESCO.  Θα ξεναγηθούμε στα όμορφα στενά με τα παραδοσιακά σπίτια,  και τις  Βυζαντινές ορθόδοξες εκκλησίες. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση

4η μέρα. Πύργος – Καβάλα.(480 χλμ.) Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την πόλη του Πύργου (Μπουργκάς). Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. Μέσω Ορμενίου είσοδος στην Ελλάδα. Ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καβάλα το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 145 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 185 €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας. Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Ηλιόλουστη Ακτή, σε δίκλινα δωμάτια. Ημιδιατροφή. Περιηγήσεις - εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό - ξεναγό του γραφείου μας. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : Προαιρετικές εκδηλώσεις. Ποτά, φιλοδωρήματα. Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα.           

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ !!!!!

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία

  Ανατολική Ρωμυλία
  Tιμή: 145.00 €

  Βάρνα

  Βάρνα
  Tιμή: 109.00 €
   

  Βάρνα & Κωνστάντζα

  Βάρνα & Κωνστάντζα
  Tιμή: 129.00 €

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €
   

  Μάλτα

  Μάλτα
  Tιμή: 419.00 €

  Οχρίδα

  Οχρίδα
  Tιμή: 119.00 €
   

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 170.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB