Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Μπούτβα, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Ποτγκόριτσα, Μπάρ

5 ημέρες

Τιμή 275.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Μπούτβα, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Ποτγκόριτσα, Μπάρ

5 – 9 Απριλίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ: Μ.ΠΕΜΠΤΗ 05.04.2018  ΚΑΒΑΛΑ-TIRANA-BUDVA.750χλμ  Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 02:45 τα ξημερώματα για τα σύνορα Αλβανίας. Διέλευση των συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή. Έλεγχος διαβατηρίων με στάση στα  DUTY FREE. Διέλευση από Κορυτσά και στάση για λίγο στο Πόργαδετς, στις όχθες της λίμνης Οχρίδας. Σύντομη στάση στα Τίρανα. Μικρή περιήγηση. Η πόλη ιδρύθηκε το 17ο αι. από τους τούρκους. Επιβλητική η πλατεία Σκεντέρμπεη (Μέγας Αλέξανδρος ή Γιώργος Καστριώτης 1405-1468). Η πόλη έχει αποκτήσει ένα μοντέρνο ευρωπαϊκό ύφος με μοντέρνα κτήρια, μεγάλα πάρκα, αναστηλωμένες προσόψεις νεοκλασικών και πληθώρα από σύγχρονες κατασκευές. Συνεχίζουμε, περνάμε από Σκόδρα & διέλευση συνόρων. Είσοδος στο Μαυροβούνιο. Άφιξη στο κοσμικό θέρετρο της Μπούτβα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.04.2018: BUDVA- DUBROVNIK –BUDVA. 200χλμ. Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Ντουμπρόβνικ. Το Ντουμπρόβνικ έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO  τμήμα της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομίας για τα μεσαιωνικά και νεώτερα μνημεία του. Στην περιήγηση μας θα περπατήσουμε στην Πλάτσα Στράντουν, τον κεντρικό πεζόδρομο και θα θαυμάσουμε το Παλάτι Σπόντζα, την Κρήνη του Ονούφριου, τον καθεδρικό Ναό της Παναγίας, το Ανάκτορο του Βενετσιάνου διοικητή, το μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βλάσιου, την Ορθόδοξη Σέρβικη εκκλησία, τα μοναστήρια των Φραγκισκανών και των Δομινικανών για να καταλήξουμε στο γραφικό Βενετσιάνικο λιμάνι. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στη Budva. Ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στο πανέμορφο κάστρο της. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 07.04.2018: BUDVA- RICAN-PERAST-KOTORBUDVA.60χλμ. Πρωινό και αναχώρηση για τα ομορφότερα & βαθύτερο φιόρδ της Ευρώπης. Τίβατ, Πρσάν, Κότορ (όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνα &  την παλιά πόλη).Γεύμα ατομικά εδώ. Συνεχίζουμε για επιστροφή από Ντομπρότα, Περάστ, Ρίσαν, Μπιζέλα, Ζελένικα, στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη πόλη της Μπούντβα. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 08.04.2018: BUDVA- PODGORICA-BAR –BUDVA.170χλμ. Το πρωί μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου την Ποτγκόριτσα, που τη διασχίζει ο ποταμός Moraca, μήκους 115 χιλιομέτρων πρίν χυθεί στη λίμνη Σκόδρα. Θα κάνουμε μικρή περιήγηση & θα επισκεφτούμε   την παλιά γέφυρα Ριμπίνιτσα. Αναχώρηση για το Μπάρ με στάση καθοδόν στη λίμνη Σκόδρας για γεύμα ατομικά. Άφιξη στο λιμάν, που συνδέεται καθημερινά σχεδόν με το λιμάνι της Ανκόνας. Στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Τελευταίος βραδινός περίπατος. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09.04.2018: BUDVA- POGRADETS-ΚΑΒΑΛΑ. 750χλμ. Αμέσως μετά το πρωινό στις 07:30 τοπική ώρα, ξεκινάμε για την επιστροφή. Καθοδόν θα συναντήσουμε το πανέμορφο νησάκι του Αγίου Στεφάνου και θα περάσουμε τα σύνορα Μαυροβουνίου-Αλβανίας. Στάσεις καθ’ οδόν για καφέ, και φαγητό εξ’ ιδίων στην ίδια διαδρομή: Σκόδρα, Τίρανα, Ελβασάν, Πόγραδετς. Διέλευση συνόρων και από Κρυσταλλοπηγή είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο:275€
Μονόκλινο: 340€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο με δύο οδηγούς. Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ξενοδοχεία 4*. Τέσσερα προγεύματα σε μπουφέ. Τέσσερα δείπνα σε μενού στο ξενοδοχείο. Τοπικό ξεναγό στο Ντουμπρόβνικ. Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με την Generally Life. Τοπικοί Δημοτικοί φόροι αξίας 10€ εντός. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. - Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

 

 

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

  ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
  Tιμή: 469.00 €

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ

  ΛΙΣΑΒΩΝΑ
  Tιμή: 599.00 €
   

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ

  ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ
  Tιμή: 419.00 €

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  ΜΟΣΧΑ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  Tιμή: 680.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ
  Tιμή: 279.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ
  Tιμή: 299.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
  Tιμή: 275.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  Tιμή: 195.00 €
   

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
  Tιμή: 195.00 €

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ
  Tιμή: 105.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB