Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Βόλος, Βόρειο & Νότιο Πήλιο με κρουαζιέρα στη Σκιάθο από Καβάλα

5 ημέρες

Τιμή 300.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

21-25 Ιουλίου 2018

1η μέρα Σάββατο (21/7):
Αναχώρηση στις 09:15 το πρωί από τον Δημοτικό Κήπο. Μέσω Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεση στάση, άφιξη το μεσημέρι στο Βόλο. Πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές μεγαλουπόλεις και η μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας , εμπορικό λιμάνι και σημαντικό βιομηχανικό κέντρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος μέσα στην πόλη του Βόλου. Αξίζει να περπατήσετε στην πεζοδρομημένη λεωφόρο Αργοναυτών, στην οποία ξεχωρίζουν η «Αργώ», «σήμα κατατεθέν» της πόλης, αλλά και το σκαρί της σύγχρονης Αργούς (κατασκευασμένο κατ’ εικόνα του αρχαίου). Μπορείτε, επίσης, να επισκεφθείτε και να προσκυνήσετε τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Κυριακή (22/7):
Άφιξη σε ένα από τα γραφικότερα μέρη της πατρίδας μας που συγκεντρώνει καθημερινά δεκάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, το πασίγνωστο βουνό των Κενταύρων το καταπράσινο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα χωριά του Πηλίου, με πρώτη στάση για καφέ στο χωριό Πορταριά, το οποίο συγκεντρώνει κόσμο χειμώνα καλοκαίρι. Χτισμένη σε απότομη πλαγιά ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια, βρύσες, ρεματιές, και τρεχούμενα νερά . Στην συνέχεια φτάνουμε στην Μακρινίτσα, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με καταπληκτική θέα στο Βόλο και το λιμάνι. Τα σπίτια δίπατα και τρίπατα, όλα σκεπασμένα με τις χαρακτηριστικές πηλιορείτικες πλάκες και το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά. Eπιστροφή στο Βόλο και γεύμα ατομικά στα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Δευτέρα (23/7): Προαιρετική κρουαζιέρα στην Σκιάθο
Πρωινό και αναχώρηση για μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή-κρουαζιέρα στην πανέμορφη Σκιάθο από το λιμάνι του Βόλου. Επίσκεψη στο σπίτι του Παπαδιαμάντη κοντά στο λιμάνι, το οποίο έχει διατηρηθεί, όπως όταν εκείνος πέθανε το 1911. Έπειτα, χρόνος ελεύθερος για περίπατο στη μικρή χερσόνησο Μπούρτζι που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι και που στην είσοδό του δεσπόζει η προτομή του Παπαδιαμάντη. Φαγητό ατομικά και μπάνιο. Το απόγευμα επιστροφή στον Βόλο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Τρίτη (24/7):
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Περνώντας από την Αγριά, Λεχώνια θα φτάσουμε στις Μηλιές. Θα δούμε την πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, που μαζί με τον Γρηγόριο Κωνσταντά και τον Δανιήλ Φιλιππίδη ίδρυσαν την Μηλιώτικη σχολή του γένους το 1814 . Στη κεντρική πλατεία των Μηλιών βρίσκεται ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Εδώ στις 8 Μαΐου του 1821, ο Άνθιμος Γαζής ύψωσε τη σημαία της επανάστασης και σήμανε την εξέγερση κατά του Τουρκικού ζυγού. Στην συνέχεια, αναχώρηση στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό Καλά Νερά. Γεύμα ατομικά και χρόνος για μπάνιο στα νερά του Παγασητικού κόλπου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα Τετάρτη (25/7):
Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση αποσκευών και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Μέσω Κατερίνης και Θεσ/νίκης άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο/τρίκλινο: 300€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο XENIA DOMOTEL RESORT 5* στo Βόλο.
Τέσσερα προγεύματα & τέσσερα δείπνα σε μπουφέ.
Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής & ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Ο φόρος διαμονής 8€ στο ξενοδοχείο.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Fly & Drive

  Fly & Drive

  Βόλος, Βόρειο & Νότιο Πήλιο με κρουαζιέρα στη Σκιάθο από Καβάλα

  Βόλος, Βόρειο & Νότιο Πήλιο με κρουαζιέρα στη Σκιάθο από Καβάλα
  Tιμή: 300.00 €
   

  Καλαμπάκα από Καβάλα

  Καλαμπάκα από Καβάλα
  Tιμή: 140.00 €

  Λήμνος από Καβάλα

  Λήμνος από Καβάλα
  Tιμή: 205.00 €
   

  Μυτιλήνη από Καβάλα

  Μυτιλήνη από Καβάλα
  Tιμή: 195.00 €

  Ναύπακτος από Καβάλα

  Ναύπακτος από Καβάλα
  Tιμή: 160.00 €
   

  Σκιάθος,Σκόπελος,Αλόννησος

  Σκιάθος,Σκόπελος,Αλόννησος
  Tιμή: 115.00 €

  Τήνος από Καβάλα

  Τήνος από Καβάλα
  Tιμή: 180.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB