Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα από Καβάλα

7 ημέρες

Τιμή 390.00€

Κωδικός: 7 ημέρες

7 ημέρες

24 - 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1η μέρα. Καβάλα – Βελιγράδι (680 χλμ)
Αναχώρηση από τον χώρο του Τελωνείου στις 05:00. Μέσω Βουλγαρίας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, και συνεχίζοντας τη διαδρομή μας, άφιξη το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Σας προτείνουμε μια βραδινή βόλτα στην Σκανταρλίγια, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Βελιγράδι - Βουδαπέστη (378 χλμ)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και το Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Βουδαπέστη. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Βουδαπέστη (ξενάγηση)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πόλη όπου θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, το καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και στην λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτίρια .Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γίνονταν οι στέψεις των βασιλέων. Στον λόφο του Γκέλερτ, απ’ όπου θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακή μουσική . Διανυκτέρευση.

4η μέρα. Βουδαπέστη – Πράγα (520 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο της πόλης, που ίσως πρόκειται για το πιο όμορφο αστικό τοπίο της Ευρώπης και για να περπατήσετε στους πολυσύχναστους δρόμους της και στην αγορά της. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα. Πράγα (ξενάγηση)
Πρωινό. Στην ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο κάστρο της Ευρώπης την Καστρούπολη Hradcany, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα, με τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Βίτου. Συνεχίζουμε με τη γειτονιά των Αλχημιστών όπου βρίσκεται και το σπίτι που του Φράνγκ Κάφκα, θα περιπλανηθούμε στα μεσαιωνικά στενά της πόλης, θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Κάρολου. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να περπατήσετε στα ελικοειδή σοκάκια της παλιάς πόλης και να κάνετε τις αγορές σας σε κρύσταλλα, παραδοσιακές μαριονέτες και ξύλινα παιχνίδια. Το απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα. Πράγα – Νόβισαντ (785χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση με νοτιοανατολική κατεύθυνση για τα σύνορα της Ουγγαρίας για να τη διασχίσουμε και να καταλήξουμε στη Σερβία και το Νόβισαντ την πρωτεύουσα της επαρχίας Βοΐβοντίνα. Στην περιήγηση μας θα δούμε πανοραμικά το κάστρο Πετροβαράντιν και την πλατεία Σλόμπονταν, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Δούναβη ποταμό. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στην διάθεσή μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα. Νόβισαντ – Καβάλα (760χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 390 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : +140 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
Διαμονή (1 διαν/ση στο Βελιγράδι, 2 διαν/σεις στη Βουδαπέστη, 2 διαν/σεις στην Πράγα, & 1 διαν/ση στο Νόβισαντ) σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, σε δίκλινα δωμάτια.
Ημιδιατροφή.
Ξεναγήσεις – περιηγήσεις – εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Αρχηγός – συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα. Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία - Χρυσή Αμμουδιά από Καβάλα

  Ανατολική Ρωμυλία - Χρυσή Αμμουδιά από Καβάλα
  Tιμή: 119.00 €

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα από Καβάλα

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα από Καβάλα
  Tιμή: 390.00 €
   

  Κεντρική Ευρώπη από Καβάλα

  Κεντρική Ευρώπη από Καβάλα
  Tιμή: 790.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB