Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ρουμανία

Αγίου Πνεύματος

4 & 5 ημέρες

ΤΙΜΗ 170.00€

Κωδικός: 4 & 5 ημέρες

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.05.2018.

Συγκέντρωση στο Δημοτικό κήπο το πρωί στις 04:00 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα. Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26.05.2018.

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση 07:00 για  τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πύργο του δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο ΤΑΜΠΑ ώστε να  έχετε μια πανοραμική θέα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27.05.2018

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε στις 08:30 για περιήγηση στην πόλη: Θα δούμε το Ορθόδοξο Ρουμάνικο Πατριαρχείο. Την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες της περιοχές της χώρας. Θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, καθώς και το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου & δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά και αγορές στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ  έξοδος για τελευταία φορά στο ιστορικό κέντρο ή προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28.05.2018.

Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας». Στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της).Αναχωρηση και  άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                                     

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Σε δίκλινο:170€, Μονόκλινο:215€, Παιδικό ως 6 ετών:110€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* RIN CENTRA(κέντρο)  * Τρία (3) προγεύματα σε μπουφέ. *  Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία

  Ανατολική Ρωμυλία
  Tιμή: 145.00 €

  Βάρνα

  Βάρνα
  Tιμή: 109.00 €
   

  Βάρνα & Κωνστάντζα

  Βάρνα & Κωνστάντζα
  Tιμή: 129.00 €

  Βελιγράδι

  Βελιγράδι
  Tιμή: 199.00 €
   

  Μάλτα

  Μάλτα
  Tιμή: 419.00 €

  Οχρίδα

  Οχρίδα
  Tιμή: 119.00 €
   

  Ρουμανία

  Ρουμανία
  Tιμή: 170.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB