Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Γνωρίζοντας το Ιόνιο από Καβάλα

Πρέβεζα, Πάργα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Σύβοτα, Ζάλογγος, Γιάννενα

5 ημέρες

Από 235.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

26 – 30 Αυγούστου 2018

5 ημέρες

1η μέρα. Καβάλα – Θεσ/νίκη – Πρέβεζα.
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 05.30. Μέσω Εγνατίας και περνώντας έξω από τα Ιωάννινα φτάνουμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζοντας έχουμε μια υπέροχη διαδρομή και περνώντας από τα Γιαννιώτικα Τέμπη φθάνουμε στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Ο δρόμος μας οδηγεί στην Πρέβεζα. Γνωριμία με την πόλη. Χρόνος για γεύμα εξ΄ιδίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε περιοχή της Πρέβεζας. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Λευκάδα – Νυδρί κρουαζιέρα Πριγκιπόνησα - Κεφαλονιά.
Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ΄όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Νεκρομαντείο – Πάργα – Εκβολές Αχέροντα.
Πρωινό και αναχώρηση για το Μεσοπόταμο. Επίσκεψη και περιήγηση στο Νεκρομαντείο της αρχαίας Εφύρας. Συνεχίζουμε για τη γραφική νησιωτική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το Βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στην πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ΄ιδίων και σας προτείνουμε προαιρετική βόλτα με καραβάκι στο κανάλι του ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα. Ζάλογγο – Νικόπολη – Πρέβεζα.
Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Στη διαδρομή μας για Πρέβεζα κάνουμε στάση για να περιηγηθούμε στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης που έκτισε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός. Θα καταλήξουμε σε μια καλή παραλία για μπάνιο και γεύμα εξ΄ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα. Σύβοτα – Γιάννενα – Καβάλα.
Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι βόρεια και παραλιακά θα δούμε τις όμορφες παραλίες της Θεσπρωτίας και θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουμε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ΄ιδίων. Επιστροφή στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο σε δίκλινο: 

NIKO HOTEL 2*(Κανάλι) 245€, CLEOPATRA HOTEL 3* (Καστροσυκιά) 235€. Παιδί 3-12 σε δωμάτιο γονέων: 190€ και 185€. Επιβάρυνση μονόκλινου +75€

Η τιμή περιλαμβάνει: Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου. Διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, φόρος διανυκτέρευσης.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Fly & Drive

  Fly & Drive

  Γνωρίζοντας το Ιόνιο από Καβάλα

  Γνωρίζοντας το Ιόνιο από Καβάλα
  Tιμή: 235.00 €
   

  Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα & Πάργα από Καβάλα

  Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα & Πάργα από Καβάλα
  Tιμή: 110.00 €

  Καλαμπάκα από Καβάλα

  Καλαμπάκα από Καβάλα
  Tιμή: 140.00 €
   

  Κρήτη από Καβάλα

  Κρήτη από Καβάλα
  Tιμή: 445.00 €

  Ναύπακτος από Καβάλα

  Ναύπακτος από Καβάλα
  Tιμή: 160.00 €
   

  Τήνος από Καβάλα

  Τήνος από Καβάλα
  Tιμή: 180.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB