Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Τολό Αργολίδας από Καβάλα

Ναύπλιο, Μυκήνες, Επίδαυρος, Σπήλαια Διρού, Σπάρτη, Γύθειο, Μονεμβασιά

5 ημέρες

Τιμή 220.00€

Κωδικός: 5 ημέρες

Ναύπλιο, Μυκήνες, Επίδαυρος, Σπήλαια Διρού, Σπάρτη, Γύθειο, Μονεμβασιά
& κρουαζιέρα σε Ύδρα και Σπέτσες!

5 ημέρες
19 - 23 Σεπτεμβρίου 2018

1η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΤΟΛΟ:
Αναχώρηση το πρωί στις 09:00 από ΤΟΝ Δημοτικό Κήπο, μέσω ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ και μέσω της Αττικής Οδού, περνάμε από τον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ με τις ανάλογες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ΤΟΛΟ. Τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΑΡΧ. ΕΠΙΔΑΥΡΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Μετά στον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Εκεί θα επισκεφθούμε τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ και την ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, μέρος των ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. Και καταλήγουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ, περιήγηση στη γραφική πόλη, και την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπου θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Στη συνέχεια ελεύθεροι για φαγητό. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ:
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο λιμανάκι του ΤΟΛΟΥ για μια προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα με το καραβάκι. Πρώτη στάση για 3 ώρες στην ΥΔΡΑ, νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας τα πλακόστρωτα στενά, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (ΤΟΜΠΑΖΗ – ΣΑΧΤΟΥΡΗ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, και άλλα), τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ με το μαρμάρινο κα μπαναριό. Δεύτερη στάση για 2 ώρες στις ΣΠΕΤΣΕΣ, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο στο αρχοντικό του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ, το αρχοντικό της ηρωίδας ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιβίβαση στο καραβάκι και επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:
Πρωινό και αναχώρηση μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ και ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ άφιξη στο μανιάτικο χωριό ΔΙΡΟΣ, επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια, από τα σπανιότερα στον κόσμο. Στη συνέχεια στάση στο ΓΥΘΕΙΟ, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Μετά μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής φθάνουμε στην ομορφότερη βυζαντινή πολιτεία της Ελλάδας, την ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η οποία είναι κτισμένη σ΄ έναν πελώριο βράχο, μέσα στην θάλασσα και ενώνεται μονάχα με μία στενή λωρίδα γης με τη στεριά, το μοναδικό πέρασμα, η “μόνη εμβασία”. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες βυζαντινές εκκλησίες, όπως του Ελκόμνεου Χριστού (13ου αιώνα), την Παναγία την Χρυσαφίτσσα (17ου αιώνα) και στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκονται τα ερείπια του παλιού φρουρίου και η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άκρη του γκρεμού. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΛΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Πρωινό και αναχώρηση στις 08:00 για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 220€, Μονόκλινο: 270€,
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 165€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ 4ΗΜΕΡΑ: 60€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας. *Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια. *Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο. *Τέσσερα δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο. *Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος. *Τοπικό ξεναγό. *Συνοδό του γραφείου μας. *Ασφάλεια & Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα. *Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους. *Κρουαζιέρα ΥΔΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ. *Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ιωάννινα, Άρτα, Αν. Τζουμέρκα, Αγρίνιο, Μεσσολόγγι, Αστακός, Πρέβεζα, Ζάλογγος

  Ιωάννινα, Άρτα, Αν. Τζουμέρκα, Αγρίνιο, Μεσσολόγγι, Αστακός, Πρέβεζα, Ζάλογγος
  Tιμή: 235.00 €

  Τολό Αργολίδας από Καβάλα

  Τολό Αργολίδας από Καβάλα
  Tιμή: 220.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB