Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στο Εξωτερικό

Ανατολική Ρωμυλία - Χρυσή Αμμουδιά από Καβάλα

Βάρνα, Καλιάκρα, Κωστάντζα, Κρουνοί(Μπαλτσίκ), Αγχίαλος, Μεσημβρία, Πύργος

4 ημέρες

Από 119.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

27 – 30 Σεπτεμβρίου & 4 – 7 Οκτωβρίου

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ:
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 03:30. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ (Καβακλή) θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βάρνα. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια στην υπέροχη Χρυσή Αμμουδιά. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην εκπληκτικά όμορφη παραλία, που την κατατάσσει στην πιο όμορφη & οργανωμένη παραλία της χώρας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08.15 ακριβώς με το πούλμαν για τη χερσόνησο της Καλιάκρας (Βιότοπος & μουσείο, υποχρεωτικά πληρωμή εισόδου 3 λέβα). (μη ξεχάσετε τις ταυτότητες). Συνεχίζουμε για το πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας την Κωστάντζα διασχίζοντας τα παραλιακά θέρετρα με ονομασίες του Ελληνικού δωδεκάθεου. Μικρή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και χρόνος για αγορές στα καταστήματα και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00. Επίσκεψη στο Μπαλτσίκ όπου και περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για στο Αλατζά μοναστήρι. Αναχώρηση για τη Βάρνα. Εδώ χρόνος ελεύθερος για αγορές & γεύμα ατομικά το μεσημέρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για ανάπαυση ή μπάνιο στη Μαύρη Θάλασσα. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ:
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη και περιήγηση στην Μεσημβρία (Nesebar) για τους Βούλγαρους. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα γραφικά στενά της με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια και να δείτε λίγες από τις 80 εκκλησιές του παρελθόντος που σώζονται σήμερα. Γεύμα ελεύθερα εδώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο. Συνεχίζουμε για την για επιστροφή μέσω Πύργου, Ελχοβο, Τοπόλοφγκραντ. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ
27-30 Σεπτεμβρίου: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 129€, Σε μονόκλινο: 159€, Παιδικό ως 12 ετών: 89€
4-7 Οκτωβρίου: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 119€, Σε μονόκλινο: 149€, Παιδικό ως 12 ετών: 80€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
*Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LUNA 4* (Πρώτη Ζώνη) στη Χρυσή Αμμουδιά.
*Τρία προγεύματα σε μπουφέ. *Τρία δείπνα σε πλούσιο μπουφέ με κρασί ή μπύρα).
*Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Ανατολική Ρωμυλία - Χρυσή Αμμουδιά από Καβάλα

  Ανατολική Ρωμυλία - Χρυσή Αμμουδιά από Καβάλα
  Tιμή: 119.00 €

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα από Καβάλα

  Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα από Καβάλα
  Tιμή: 390.00 €
   

  Κεντρική Ευρώπη από Καβάλα

  Κεντρική Ευρώπη από Καβάλα
  Tιμή: 790.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB