Ταξίδια Εκδρομές: Ταξίδια στην Ελλάδα

Ναύπακτος

Πάτρα,Αγία Λαύρα,Μέγα Σπήλαιο,Καλάβρυτα,Μεσολόγγι

4 ημέρες

ΤΙΜΗ 150.00€

Κωδικός: 4 ημέρες

1η Μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.25.05.2018

Αναχώρηση το πρωί στις 07:30 από το δημοτικό κήπο. Διέλευση από Μακεδονία & Θεσσαλία από στοά Τεμπών με στάσεις καθ’ οδόν  για  καφέ. Γεύμα ατομικά στην περιοχή της Λαμίας. Επίσκεψη στο περίφημο Χάνι της Γραβιάς. Διέλευση από Άμφισσα,  Ιτέα και στάση για καφέ στο Γαλαξίδι. Άφιξη στην Ναύπακτο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία Γκρίμποβο με την πληθώρα των καφέ, εστιατορίων, ταβερνών. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.

2η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ.26.05.2018

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:00 για τα Ηρωικά Καλάβρυτα. Διέλευση από Αντίρριο στο Ρίο από την κρεμαστή γέφυρα. Επίσκεψη προσκύνημα καθ’ οδόν στην Αγία Τρυπητή στο Αίγιο. Ακολούθως στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, μετάβαση στο Μνημείο της θυσίας & το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Γεύμα ατομικά εδώ. Στάση για προσκύνημα στο παλαιότερο μοναστήρι της Ελλάδας, την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Στάση για καφεδάκι στην Πάτρα. Επιστροφή στη Ναύπακτο με το καραβάκι για να απολαύσετε τη διαδρομή σαν μίνι κρουαζιέρα!. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε αυτό το πανέμορφο μέρος που είναι γεμάτο ιστορία. Το λιμανάκι της Ναυπάκτου θα σας κερδίσει την ψυχή! Δείπνο ατομικά και διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ.27.05.2018

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08:30 για  μια δύσκολη αλλά συνάμα συναρπαστική διαδρομή. Θα επισκεφτούμε για να ξεναγηθούμε και θα προσκυνήσουμε στις Ιερές μονές των Αγίων Νεκταρίου & Φανουρίου(γυναικείο) και στο μοναστήρι των Αγίου Αυγουστίνου & Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ(Ανδρικό)όπου ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα μας ευλογήσει. Επιστροφή στην Ναύπακτο, γεύμα ατομικά, ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο για σας. Εκμεταλλευτείτε το για μια βόλτα στα στενά δρομάκια ως το κάστρο ψηλά!. Δείπνο &  διασκέδαση προαιρετική.  Διανυκτέρευση.

4η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ.28.05.2018

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:00 για επίσκεψη στην Ηρωική πόλη του Μεσολογγίου. Επίσκεψη στο μνημείο των Ηρώων & την πλατεία, όπου και στάση για καφέ. Αναχώρηση και επιστροφή μέσω Αμφιλοχίας, Άρτας, Μετσόβου, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό & καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.        

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 150€, ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 145€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 205€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Εισιτήρια γέφυρας Αντίρριο-Ρίο & Φ/Β Ρίου-Αντιρρίου.* Τρείς διανυκτερεύσεις στο HOTEL AFRODITI 2*superior στο Γρίμποβο. * Τρία προγεύματα.* Πλήρη Ταξιδιωτική Ασφάλεια, φόρο διανυκτέρευσης & ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 • Προσφορές
  της κατηγορίας
 • Περισσότερα της κατηγορίας
 • Fly & Drive

  Fly & Drive

  Fly & Drive

  Fly & Drive
   

  Καλαμπάκα

  Καλαμπάκα
  Tιμή: 60.00 €

  Λευκάδα

  Λευκάδα
  Tιμή: 115.00 €
   

  Ναύπακτος

  Ναύπακτος
  Tιμή: 150.00 €
 • Εύβοια

  Εύβοια
  Tιμή: 119.00 €

  Τήνος

  Τήνος
  Tιμή: 175.00 €

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB