Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


Φιλιππούπολη & χιονοδρομικό Μπόροβετς - από Καβάλα - GEORAMA Travel agency

AA: 103

Κωδικός: 3 ημέρες

Tιμή: 125.00€
Τιμή


Περιγραφή προϊόντος

24-26 Δεκεμβρίου 2018

1η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018.(480km)
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο στις 04:30. Διέλευση από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Χασκόβου άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mall για αγορές και γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια & ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25.12.2018.(240km)ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν στις 09:00 για το Μπόροβετς. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό (έξτρα 15€) ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ! Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018.(480km)
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στις 10:00 στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγ.Κων.νου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά εδώ (προτείνουμε την αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα και είσοδος στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 125 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 155€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 95 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.
Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται.
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV 5*.
Δύο προγεύματα σε μπουφέ και 1 δείπνο σε μενού.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 75 ετών).
Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Εισόδους μουσείων. *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό (έξτρα 15€). * Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις


Εκτύπωση στις 14/12/2018
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
georama-travel.gr/el/products.asp?pid=103