Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


Λήμνος από Καβάλα - GEORAMA Travel agency

AA: 137

Κωδικός: 4 ημέρες

Tιμή: 155.00€
Τιμή


Περιγραφή προϊόντος

20 - 23 Ιουνίου 2019

1η ημέρα Πέμπτη: ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ.
Συγκέντρωση στις 16:50 στο λιμάνι της Καβάλας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 18:00 για το πανέμορφο νησί της Λήμνου. Άφιξη στις 22:45. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μύρινας. Θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια με τα παλιά αρχοντικά. Ατομικό δείπνο σε μια από τις ταβέρνες τις παραλίας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Παρασκευή: ΚΟΤΣΙΝΑ – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ – ΜΟΥΔΡΟΣ
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το συνεταιριστικό οινοποιείο της Λήμνου για τα περίφημα κρασιά της, όπως επίσης και την βιοτεχνία γλυκών κουταλιού Αχιλλαδέλη. Θα συνεχίσουμε για την Κότσινα όπου θα δούμε το άγαλμα της τοπικής ηρωίδας Μαρούλας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Θα δούμε το εργαστήριο κεραμικής και τα παραδοσιακά χτισμένα πέτρινα σπίτια, με τις περιποιημένες αυλές και τα μποστάνια, τα οποία θα μας εκπλήξουν με τη λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής τους. Επόμενος προορισμός ο Μούδρος, όπου στους Βαλκανικούς πολέμους ήταν ο ναύσταθμος του ελληνικού στόλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Σάββατο: ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ – ΚΟΝΤΙΑΣ – ΕΒΓΑΤΗΣ
Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε το νησί περνώντας από το Λιβαδοχώρι και συνεχίζουμε για την Νέα ΚΟΥΤΑΛΗ, πατρίδα του Κουταλιανού, όπου μπορούμε να κάνουμε μια μικρή στάση για να επισκεφθούμε το Μουσείο ναυτικής τέχνης και σπογγαλιείας και τον ναό της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τον Κοντιά όπου θα δούμε τους αναπαλαιωμένους ανεμόμυλους και την Πινακοθήκη με Λημνιών και Βαλκανικών ζωγράφων και ν’ απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Επόμενος σταθμός μας η Εβγάτη όπου θα γευματίσουμε και θ’ απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα για βόλτα στο κάστρο του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Κυριακή: ΜΥΡΙΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και χαλάρωση ως τις 11:00. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στο Ρωμαϊκό Γιαλό και για φαγητό ατομικά, είτε προαιρετική εκδρομή με καραβάκι για τον περίπλου του νησιού. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους 18.30. Άφιξη στις 23:00 στην Καβάλα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:155€ / ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:145€ / ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 200€
ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ 115€

Περιλαμβάνει:
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.
(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PORTO PLAZA 4* στον Αϊ Γιάννη με πρωινό σε μπουφέ.
Τα εισιτήρια Φ/Β ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟ-ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση.
Φ.Π.Α. & Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: Οτιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Το φόρο διανυκτέρευσης όπου καταβάλλεται ατομικά απευθείας στο ξενοδοχείο 3€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις.


Εκτύπωση στις 19/06/2019
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
georama-travel.gr/el/products.asp?pid=137