Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


ΤΗΝΟΣ - 26/6 & 3/7 - GEORAMA Travel agency

AA: 244

Κωδικός: 4 ημέρες

Tιμή: 145.00€


Περιγραφή προϊόντος

26 – 29 Ιουνίου 2020

03 – 06 Ιουλίου 2020

 

1η μέρα : ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ (680χλμ) Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 20.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδον στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ.  Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.

3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ.  Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε το γύρο του νησιού. Όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΒΑΛΑ (680 χλμ) Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

Τιμή συμμετοχής για 4 ημέρες /2 νύκτες :

Δωμάτια NIKH 145€

Δωμάτια PALLADA / FLORA / SOULA 149€

Hotel LEANDROS 2* 155€ ΠΡΩΙΝΟ

Hotel LITO 2* / OASIS 2*/ VENUS 159€ ΠΡΩΙΝΟ

Hotel AGERI 3* / ΒΥΖΑΝΤΙ 2* 165€ ΠΡΩΙΝΟ. 

ΠΑΙΔΙ 3 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση – 30%

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου . Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA, FLORA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Το γύρο του νησιού. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής.


Εκτύπωση στις 06/07/2020
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
georama-travel.gr/el/products.asp?pid=244