Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


Χριστούγεννα στη Ρουμανία - Κοιλάδα Πράχωβας, Καρπάθια, Σινάια, Μπρασώβ, Βουκουρέστι - GEORAMA Travel agency

AA: 93

Κωδικός: 4 ημέρες

Tιμή: 189.00€
Τιμή


Περιγραφή προϊόντος

23-26 Δεκεμβρίου 2018

1η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (700km)
Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο το πρωί & αναχώρηση στις 03:00 για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάση καθοδόν για καφέ. Γεύμα ατομικά στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (380km)
Πρόγευμα, στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:00, διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Αναχωρούμε στη συνέχεια για να επισκεφθούμε την πόλη στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Γεύμα ατομικά. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη αργά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (50km)
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε χαλαρά την ξενάγηση μας στην πόλη με το πούλμαν. Στην περιήγησή μας θα δούμε: την αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού , το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Στάση για καφέ στο ιστορικό κέντρο. Θα καταλήξουμε σε Εμπορικό κέντρο για αγορές και γεύμα ατομικά. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Χριστουγεννιάτικο δείπνο όλοι μαζί & τελευταία έξοδος στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2017 (550km)
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» του Δούναβη . Από εκεί άφιξη στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο(δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Ελεύθερος χρόνος εδώ για μικρή περιήγηση και φαγητό ατομικά. Αναχώρηση για επιστροφή, άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 189€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 245€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4*superior, στο πιο κεντρικό σημείο του Βουκουρεστίου.
Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ.
Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.
Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
Φ.Π.Α Εντός.
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με επιπλέον επιβάρυνση 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.


Εκτύπωση στις 14/12/2018
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
georama-travel.gr/el/products.asp?pid=93