Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 14.00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18.30 - 21.00

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα / Φθινόπωρο 2022

Αργολίδα - Νησιά Αργοσαρωνικού - Νότια Εύβοια - 05-09.10.2022

Περιγραφή της εκδρομής

ΤΟΛΟ, Ναύπλιο, νησιά Σαρωνικού, Νότια Εύβοια & Βοιωτία

Ισθμός Κορίνθου, Ναύπλιο, Παλαμήδι,  Μυκήνες, Επίδαυρος, κρουαζιέρα σε Ύδρα και Σπέτσες, Πόρος, Λεμονοδάσος, Μέθανα, Χαλκίδα, Ερέτρια, Ορχομενός, Χαιρώνεια.

5 μέρες   05 - 09 Οκτωβρίου 2022

1η ΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΤΟΛΟ.(940χλμ) Αναχώρηση το πρωί στις 08:10 από το Δημοτικό Κήπο. Μέσω Θεσσαλονίκης –Λάρισας, Λαμίας και μέσω της Αττικής Οδού, περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου(όπου και στάση για φωτογραφίες) με τις ανάλογες  στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη το απόγευμα στο ΤΟΛΟ. Το  Τολό είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με περίπου 2500 κατοίκους. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση νότια του Ναυπλίου και τη θερινή περίοδο προσελκύει πολλούς τουρίστες.  Η εικόνα που παρουσιάζει είναι ταυτόχρονα γραφική, ρομαντική και ειδυλλιακή. Χτισμένo σχεδόν πάνω στην παραλία έχει αντίκρυ του τρία πανέμορφα νησάκια. Το Κορωνήσι, τη Ρόμβη και το Δασκαλιό. Οι μόνιμοι κάτοικοί του ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις τουριστικές επιχειρήσεις και την αλιεία. Το μέρος, στο οποίο υπάρχει άριστη τουριστική υποδομή, διακρίνεται για τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των κατοίκων του, χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΤΟΛΟ-ΑΡΧ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΜΕΘΑΝΑ-ΠΟΡΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ(200χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην αρχαία Επίδαυρο (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για τα ιδιαίτερα Μέθανα, με τις θερμοπηγές που προσφέρουν ένα απόκοσμο θέαμα για καφέ. Επόμενη στάση ο πανέμορφος Πόρος, όπου και στάση για το μεσημέρι. Είναι ένα ακόμα νησί που συνδυάζει τα καταπράσινα δέντρα με τα κρυστάλλινα νερά, κάτι που παρατηρείται ως χαρακτηριστικό του Αργοσαρωνικού. Η πόλη του Πόρου είναι γεμάτη γραφικά στενά σοκάκια με διώροφα νεοκλασικά σπίτια, όμορφες κεραμοσκεπές και λουλουδιασμένες αυλές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα μετά το δείπνο θα πάμε στο Ναύπλιο, περιήγηση στη γραφική πόλη, και την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους όπου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα τον βράχο του Παλαμηδιού με την πανοραμική θέα, τις φυλακές του Κολοκοτρώνη, το Μπούρτζι, το ιστορικό κέντρο, και την πλατεία Συντάγματος. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ & ΣΠΕΤΣΕΣ Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο λιμανάκι για μια προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα με το καραβάκι. Πρώτη στάση για 3 ώρες στην Ύδρα, νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας τα πλακόστρωτα στενά, το ιστορικό μουσείο, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (Τομπάζη –Σαχτούρη –Κουντουριώτη, και άλλα), τη Μητρόπολη με το μαρμάρινο καμπαναριό. Δεύτερη στάση για 2 ώρες στις Σπέτσες, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο στο αρχοντικό του Χατζηγιάννη Μέξη, το αρχοντικό της ηρωίδας Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του Αγίου Νικολάου. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιβίβαση στο καραβάκι και επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΤΟΛΟ-ΜΥΚΗΝΕΣ–ΑΡΧ.ΕΡΕΤΡΙΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ(265χλμ) Πρωινό και αναχώρηση στις 08:30 για τον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Εκεί θα επισκεφθούμε τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ και την ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, μέρος των ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Εύβοια. Διέλευση από την υψηλή γέφυρα του Ευρίπου και άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο και το σύγχρονο οικισμό της Ερέτριας. Περιήγηση στο χώρο και το αρχαιολογικό Μουσείο. Βόλτα στο όμορφο Πεζονήσι και ελεύθερος χρόνος στην παραλία για γεύμα ατομικά. Αναχώρηση και άφιξη στη Χαλκίδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να περπατήσετε την όμορφη παραλία της και να απολαύσετε το δείπνο, το παγωτό ή το ποτό σας στα στενά του Ευρίπου. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(785χλμ) Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση των αποσκευών και αναχώρηση στις 08:00 για την επιστροφή μας. Πρώτη στάση στην τοποθεσία της αρχαίας Καθήνου, όπου σήμερα το κάστρο του Καράμπαμπα. Εδώ θα δούμε τον τάφο του Σκαρίμπα, το κάστρο Καράμπαμπα με τη συλλογή γλυπτών, το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και θα ρίξουμε μια τελευταία ματιά από ψηλά στην όμορφη Χαλκίδα. Παίρνουμε το λεωφορείο μας και πηγαίνουμε μέσω Θηβών στον Ορχομενό. Ο Ορχομενός διαθέτει αρκετά αξιοθέατα που σχετίζονται με τη μεγάλη του ιστορία. Τα σημαντικότερα είναι ο αρχαιολογικός του χώρος με τον θησαυρό του Μινύα και το αρχαίο θέατρο, ο βυζαντινός ναός της Παναγίας της Σκριπούς, το κάστρο του και οι πηγές των Χαρίτων. Συνεχίζουμε για τη Χαιρώνεια. Η Χαιρώνεια αναφέρεται για πρώτη φορά από τον Όμηρο, με την ονομασία Άρνη και με βασιλιά της τον Αρηίθοο, στον κατάλογο των Βοιωτικών πόλεων που έλαβαν μέρος στον Τρωικό πόλεμο. Η Χαιρώνεια ήταν μέλος του «Κοινού των Βοιωτών». Επίσκεψη στον περίφημο Λέοντα της Χαιρώνειας. Συνεχίζουμε για Λαμία, όπου και στάση για φαγητό ατομικά. Αναχώρηση & ενδιάμεσες στάσεις στη συνέχεια για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Σε δίκλινο: 270€, σε τρίκλινο: 260€,  Μονόκλινο: 330€,

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 195€,   ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ 4ΗΜΕΡΑ: 110€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο. *Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PARADISE LOST  3* στο ΤΟΛΟ σε δίκλινα δωμάτια. *Πρωινά (4) σε μπουφέ στα  ξενοδοχεία μας. *Τρία (3) δείπνα στο ξενοδοχείο στο ΤΟΛΟ. *Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Εύβοια. *Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος. *Τοπικό ξεναγό. *Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. *Ασφάλεια & Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:*Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα. *Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους. *Κρουαζιέρα  ΥΔΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ. * Φόρο διανυκτέρευσης πληρωτέο στο ξενοδοχείο. *Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.        

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις

**Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται  στην ιστοσελίδα μας στο Internet.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK