Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 - 20:30

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα

Μεσολόγγι 3 ημέρες - 16-18/03/2024

Περιγραφή της εκδρομής

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ 3 ημέρες
ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (560χλμ) Αναχώρηση στις 05.00 το πρωί από το Δημοτικό Κήπο για Θεσ/νίκη. Κατευθυνόμαστε προς το περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του & το θρύλο του πρωτομάστορα. Έπειτα
συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη 6.000 κατοίκων όπου βρίσκεται στο μυχό του Αμβρακικού κόλπου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Άφιξη στο Μεσολογγι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Θα επισκεφτούμε το σπίτι του Γρηγορίου Παλαμά, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (100χλμ) Πρωινό και αφού επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων, αναχωρούμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα
που θα πάρουμε τον δρόμο για το Μεσολόγγι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ
¨Αλευρομουτζουρώματα¨ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ (690χλμ) Πρωινό και αναχώρηση για την παραμυθένια Ναύπακτο. Χρόνος για καφέ στο γραφικό λιμανάκι με το άγαλμα του Ανεμογιάννη, και συνεχίζοντας το δρόμο μας θα καταλήξουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι όπου θα παρακολουθήσουμε τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τα γνωστά Αλευρομουτζουρώματα. Η επιστροφή μας αρχίζει. Με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη.


Hotel LIBERTY 3*
139€ Με πρωινό
Επιβάρυνση μονόκλινου +45€

Αναχώρηση από Καβάλα +15€

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου μας Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Σελίδα: 1
  • 2

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK