Εκτύπωσε

Πρέβεζα - Πάργα - Λευκάδα - Άρτα - Ιωάννινα 11-13/06/22 - GEORAMA Travel agency

AA: 59

Tιμή: 150.00€


Περιγραφή της εκδρομής

«ΘΑΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ»

ΠΑΡΓΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ- ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΡΤΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ
3η μερη εκδρομή

11-13 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα. Καβάλα-Πάργα-Πρέβεζα. Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο στις 07.00 και αναχώρηση. Μέσω Θεσσαλονίκης-Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Πάργα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και φαγητό στον πιο όμορφο τουριστικό προορισμό της Ηπείρου. Τα απόγευμα αναχώρηση για την Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα. Πρέβεζα-Λευκάδα. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Λευκάδα. Προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα. Θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι, την Μαδουρή, το νησί του Βαλαωρίτη και τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση. Συνεχίζουμε για την πόλη της Λευκάδας όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα. Πρέβεζα-Άρτα-Ιωάννινα-Καβάλα. Πρωινό και αναχώρηση για να θαυμάσουμε το ξακουστό «Γιοφύρι της Άρτας» και την ομώνυμη πόλη. Συνεχίζουμε για τα Ιωάννινα. Περιήγηση στην πόλη και στην Λίμνη. Χρόνος για ξεκούραση και το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 150 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 210 €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Φόρους ξενοδοχείων (1,5  € το δωμάτιο την βραδιά). Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων , τις προαιρετικές κρουαζιέρες και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 

Ο Αρχηγός της εκδρομής, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, χωρίς παραλήψεις, προς όφελος των εκδρομέων.

Συμ­με­το­χή σε οποιο­δή­πο­τε προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νο τα­ξί­δι μας, προ­ϋ­πο­θέ­τει την ανε­πι­φύ­λα­κτη απο­δο­χή των γε­νι­κών όρων συμ­με­το­χής.

 


Εκτύπωση στις 20/05/2022
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
georama-travel.gr/el/products.asp?pid=59