Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09.30 - 14.00 & ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ 18.00 - 21.00

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα

Πάρος Νάξος - Αντίπαρος 30.08-04.09

Περιγραφή της εκδρομής

ΠΑΡΟΣ- ΝΑΞΟΣ- ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

6 μέρες (3) νύχτες                
30 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα Δευτέρα 30.08.21 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΠΕΙΡΑΙΑ 670ΚΜ: Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 19:30 για Πειραιά. Δια  μέσου Τεμπών, ως και Λαμίας (στάσεις καθοδόν για καφέ). Διανυκτέρευση καθοδόν. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά.
2η Τρίτη 31.08.21. ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΡΟΣ: Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 07:30 για την Πάρο. Άφιξη στις 11:40, αποβίβαση και περιήγηση  στην Παροικία  με τα πολλά αξιοθέατα, την εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής (τρίκλιτη βασιλική με τρούλο) και το αρχαιολογικό μουσείο. Το μεσημέρι  θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στην πανέμορφη Παροικιά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, θα έχετε το χρόνο σας για να πάτε για μπάνιο, να ξεκουραστείτε  ή περπατήσετε στην πρωτεύουσα. Δείπνο ατομικά ή να πιείτε το ποτό σας. Διαν/ση.

3η μέρα  Τετάρτη 01.09.21. ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ: Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Νάουσας για μια προαιρετική εκδρομή στη Νάξο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της Νάξου. Αποβίβαση το λιμάνι και επιβίβαση σε πούλμαν για περιήγηση εντός του νησιού, όπου θα δούμε: Τη γραφική Απείραθο, γενέτειρα του Μανώλη Γλέζου, με τους γλωσσικούς ιδιωματισμούς και τη γραβιέρα Νάξου. Τον ημιτελή κούρο των Μελάνων. Την  πασίγνωστη Πορτάρα από τον ημιτελή ναό του Απόλλωνα της αρχαιότητας. Το κάστρο του Μάρκο Σανούδο κ.α. Μπάνιο και γεύμα ατομικά σε μια από τις πεντακάθαρες παραλίες. Το απόγευμα θα έχουμε τη δυνατότητα για ψώνια στην αγορά της Νάξου, επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Πέμπτη 02.09.21. ΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ-ΝΑΟΥΣΑ: Πρόγευμα και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και μετάβαση στην κοιλάδα των πεταλούδων ή στο μουσείο Κυκλαδίτικης λαογραφίας. Στάση για μπάνιο και γεύμα ατομικά καθοδόν. Διέλευση από Μάρπησα, Λεύκες & Μαράθι, στο δρόμο θα περάσουμε και από τα αρχαία λατομεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ θα πάμε με το πούλμαν στην πανέμορφη και γραφική Νάουσα. Επιστροφή & διανυκτέρευση. 

5η μέρα Παρασκευή   03.09.21. ΠΑΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρόγευμα και αναχώρηση για μια προαιρετική βόλτα στη φημισμένη Αντίπαρο. Από την Πούντα θα περάσουμε στο νησί. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στη σπηλιά με τους σταλακτίτες στο Μαστιχάρι . Μπάνιο  και φαγητό σε μια από τις πανέμορφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Επιστροφή στην Παροικιά. Τελευταία βόλτα στην αγορά.  Το απόγευμα αποχαιρετούμε το νησί και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο  για τον απόπλου προς  Πειραιά στις 19:15. Άφιξη στον Πειραιά στις  23:25. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής δια μέσου Καμένα Βούρλα, Λαμίας , Τεμπών (διανυκτέρευση καθοδόν).

6η μέρα Σάββατο  04.09.21. ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(820ΚΜ): Άφιξη στην πόλη μας γύρω στις 09:00, χαρούμενοι από την πληθώρα των εντυπώσεων.
ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 260€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 340€,ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 100€

Η  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  *Μεταφορά  με  πούλμαν υπερυψωμένο. *Εισιτήρια Φ/Β Πειραιά-Πάρος-Πειραιάς σε Οικονομική θέση & πούλμαν. *(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIKOLAS 2* με πρωινό σε μπουφέ στην Παροικιά. *Περιηγήσεις  όπως  αναφέρονται. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Συνοδό  του  γραφείου  μας. *ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  *  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης  0,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέο εκεί.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK