Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 - 20:30

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα

Γιάννενα-Ζαγοροχώρια 3 ημέρες - 16-18/03/2024

Περιγραφή της εκδρομής

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΖΑΜΑΛΕΣ 3 ημέρες

1η μέρα : ΚΑΒΑΛΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΛΠΑΚΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ – ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ (545χλμ.) Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο στις 05.00 για Θεσ/νίκη. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στο Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για την Κόνιτσα με το φημισμένο γεφύρι της. Χρόνος για γεύμα και για να γνωρίσουμε την ιστορική πόλη. Αναχώρηση για τη Μονή Μολυβδοσκέπαστης και το ομώνυμο χωριό στα σύνορα με την Αλβανία. Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ (περιήγηση πόλης) - ΤΖΑΜΑΛΕΣ Πρωινό και αναχώρηση για το Πέραμα, όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο σπήλαιο. Είναι το πρώτο Σπήλαιο στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε τουριστικά, αλλά και αυτό που παραμένει πρώτο στις εντυπώσεις όσον αφορά το μέγεθος και τη σπανιότητά του. Στη συνέχεια περιήγηση της πόλης, όπου θα επισκεφθούμε ( προαιρετικά ) με καραβάκι στη λίμνη Παμβώτιδα, το νησάκι της Κυρά – Φροσύνης. Έναν παραδοσιακό οικισμό έκτασης 350 στρεμμάτων, χτισμένο με πέτρα, με γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια με δείγματα λαϊκής τέχνης, καφενεία με παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά. Θα επισκεφθούμε την Μονή Αγίου Παντελεήμονος στα κελιά του οποίου σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά, όταν αυτός προσπάθησε να διασωθεί από την πολιορκία του Χουρσίτ Πασά. Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ παρακολούθηση του εθίμου ‘’τζαμάλες’’. Το βράδυ της Κυριακής σε κάθε γειτονιά των Ιωαννίνων ανάβει μια μεγάλη φωτιά. Το έθιμο αυτό είναι ανταγωνιστικό καθώς κάθε γειτονιά προσπαθεί να έχει την καλύτερη τζαμάλα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ZAΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ – ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ ( 530 χλμ. ) Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά Ζαγοροχώρια. Πρώτη μας στάση στο Μονοδένδρι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο, το μεγαλύτερο από τα 44 χωριά του Ζαγορίου, βρίσκεται
στο κέντρο του εθνικού πάρκου της βόρειας Πίνδου. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Ο δρόμος της επιστροφής ξεκινάει, με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φτάνουμε στην πόλη μας.


Hotel DIONI 2* (κεντρικό)
145€ Με πρωινό
Επιβάρυνση μονόκλινου + 50€

Hotel PALLADION 3* (κεντρικό)
169€ Με πρωινό
Επιβάρυνση μονόκλινου + 60€

Αναχώρηση από Καβάλα +15€

Περιλαμβάνει:
Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου μας. Δύο διανυκτερεύσεις. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Σελίδα: 1
  • 2

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK