Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 - 20:30

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στην Ελλάδα

Αθήνα 4 ημέρες - 23/12 & 30/12

Περιγραφή της εκδρομής

ΑΘΗΝΑ 4 ημέρες

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (500 χλμ) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και μέσω Κατερίνης-Λάρισας-Λαμίας, φθάνουμε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ένας περίπατος στην στολισμένη Πλάκα με προαιρετικό δείπνο θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΘΗΝΑ περιήγηση πόλης (ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ) Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο,
τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος με το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο και τις Στήλες Ολυμπίου Διός. Τέλος, επίσκεψη στο νέο μουσείο της Ακρόπολης και στην Ακρόπολη. Η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη στην πόλη της Αθήνας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΟΥΝΙΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (100χλμ) Πρωινό. Αναχώρηση για το νοτιότερο Ακρωτήριο της Αττικής Χερσονήσου. Θα διασχίσουμε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, την ωραιότερη αστική διαδρομή στην Ελλάδα. Περνάμε από τη Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Σαρωνίδα και φθάνουμε στο ακρωτήρι του Σουνίου, από τις
ομορφότερες εικόνες της Αττικής, με το Ναό του Ποσειδώνα. Χτισμένος στη ίδια εποχή με τον Παρθενώνα, στη διάρκεια του Χρυσού αιώνα του Περικλή. Στο εσωτερικό του Ναού, στον λεγόμενο Σήκο, δέσποζε επιβλητικό το άγαλμα του Ποσειδώνα, με ύψος περισσότερο από 6μέτρα. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή της Βάρης. Γεύμα εξ ιδίων.
Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμά Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει
την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επιλέξετε τη διασκέδασή σας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (540χλμ)
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Νωρίς το μεσημέρι αναχωρούμε και κάνοντας στάσεις για καφέ στο δρόμο και για φαγητό στην πανέμορφη πόλη του Βόλου άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Αναχωρήσεις στις 23/12, 30/12
Hotel ATHENIAN CALLIRHOE 4*
259€ Με πρωινό
Επιβάρυνση μονόκλινου +100€

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου μας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Σελίδα: 1
  • 2

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK