Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 14.00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18.00 - 20.30

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στο Εξωτερικό

Φιλιππούπολη - 4 ημέρες - 23-26.12.2022

Περιγραφή της εκδρομής

Χριστούγεννα Κεντρικής Βουλγαρίας στην κοιλάδα το Έβρου

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Χάσκοβο, Σόφια & χιονοδρομικό Μπόροβετς

4μέρες      23-26  Δεκεμβρίου 2022

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.12.2022.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.(330χλ)Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Είσοδος στη Βουλγαρία. Εφοδιασμός με τοπικά νομίσματα LEVA. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, πρώτη στάση στην πόλη του Χάσκοβο. Περιήγηση στην πόλη με επίσκεψη στο κολοσσιαίο άγαλμα της Παναγίας (που έχει μπει στις σελίδες του Guinness). Συνεχίζουμε το δρόμο μας δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου για την πόλη της Φιλιππούπολης. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Βόλτα ως το πολυκατάστημα MALL για ψώνια, καφέ ή γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας GRAND HOTEL PLOVDIV 4* (επάνω στον πεζόδρομο στο ποτάμι) & RAMADA BY WYDHAM TRIMONTIUM(πιο κέντρο δεν γίνεται!). Ελεύθεροι για να επισκεφτείτε τις εσωτερικές πισίνες με τις εγκαταστάσεις SPA των ξενοδοχείων μας. Επίσης μπορείτε να διαθέσετε το χρόνο σας για περίπατο στην αγορά του καταστόλιστου Χριστουγεννιάτικα πεζόδρομου που εκτείνετε μπροστά σας. Διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24.12.2022.ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ(320χλ) Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, «πόλη της Νιότης» όπως αναφέρεται τη Σόφια. Επίσκεψη-ξενάγηση που θα ξεκινήσει μετά από μια περιήγηση με το πούλμαν και στη συνέχεια θα δούμε το ναό Αλεξάνδρου Νέφσκι(με τους χρυσούς τρούλους), τη Μητρόπολη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον Άγιο Νικόλαο, την υπέροχη Ροτόντα(πανομοιότυπη της Θεσσαλονίκης). Όσοι το επιθυμείτε θα έχετε τη δυνατότητα νε επισκεφτείτε ατομικά το  αρχαιολογικό μουσείο με τους Θρακικούς θησαυρούς. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο για συμπλήρωση αξιοθέατων, όπως η πύλη της αρχαίας Σέρδικας, η κλειστή παραδοσιακή αγορά & τα κεντρικά λουτρά. Γεύμα ατομικά στην ξακουστή λεωφόρο της Vitosha. Αναχώρηση για επιστροφή στη Φιλιππούπολη.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Καζίνο του ξενοδοχείου μας(το μεγαλύτερο της πόλης). Δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 25.12.2022. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.(240χλ)Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια αναχώρηση με το πούλμαν στις 09:30 για την υψηλότερη οροσειρά των Βαλκανίων τη Ρίλλα. Επίσκεψη στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του  Μπόροβετς. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ελεύθερα ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγίον προαιρετικά. ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ 26.12.2022.(330χλ) Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, φόρτωση των αποσκευών και στη συνέχεια αναχώρηση στις 10:00 για όσους το επιθυμούν για μια  ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: όλους τους λόφους της πόλης, το σπίτι μουσείο του Κοεμτζόγλου, το Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, το σπίτι του Έλληνα ιατρού Μαυρίδη(Λαμαρτίνος), το θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Θα καταλήξουμε μετά από μικρό περίπατο, με στάση στΣτη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι για αγορές στον πεζόδρομο ή στο νέο Mall. Γεύμα ατομικά (προτείνουμε την αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση και αναχώρηση για  επιστροφή. Τέλος φόρμαςΆφιξη στα σύνορα  και είσοδος στην Ελλάδα.         

                          

GRAND HOTEL PLOVDIV 4*plus

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 190 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 235€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 160€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ LUX ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ: +9€, ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ: +

RAMADA BY WYDHAM TRIMONTIUM HOTEL 4*plus

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 185€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 230€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 165€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.* Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται. *Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ανάλογο ξενοδοχείο. * Τρία προγεύματα σε μπουφέ.  * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης  Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών) * Έμπειρο συνοδό του γραφείου  * Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:*Εισόδους μουσείων. *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. * Επίναυλο καυσίμων (σημερινή τιμή πετρελαίου 2,0€) *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις

**Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται  στην ιστοσελίδα μας στο Internet.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Σελίδα: 1
  • 2
  • 3

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK