Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00 Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 18:30 - 21:00

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα ταξίδι ζωής, μια ξεχωριστή εμπειρία
που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και στην καρδιά σας.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ανακαλύψτε τη μαγεία νέων πολιτισμών!

Ταξίδια Εκδρομές / Ταξίδια στο Εξωτερικό

Οχρίδα - 27-29.10.2023

Περιγραφή της εκδρομής

ΟΧΡΙΔΑ 3 ημέρες

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό Μοναστήρι. (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πόλη
της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟ ΝΑΟΥΜ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ (80 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής(εκκλησία των βράχων με αγίασμα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα όπου θα δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης, για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο
ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με μουσική. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλμ.) Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα
(προαιρετική) στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.


Hotel AQUALINA 4*
159€ Με πλήρη διατροφή
Επιβάρυνση μονόκλινου +45€

Hotel BELVEDERE 4*
169€ Με πλήρη διατροφή
Επιβάρυνση μονόκλινου +50€

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου μας Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πλήρη διατροφή (πρωινό - γεύμα – δείπνο). Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Περισσότερα της κατηγορίας

  • Προσφορές
  • Σελίδα: 1
  • 2

Κατηγορίες

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

OK